Σε απολύμανση των σχολικών κτιρίων του 1ου Νηπιαγωγείου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου προχώρησε ο δήμος Τυρνάβου, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων σε μαθητή και καθηγητή αντίστοιχα.

Τις εργασίες απολύμανσης, οι οποίες έγιναν με βάση τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ,  με πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα, επίβλεψε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χριστόφορος Κατσαρός, ο οποίος δήλωσε σχετικά: Ο δήμος Τυρνάβου, εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, επιμένοντας στην προτεραιότητα για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, προχώρησε άμεσα στην απολύμανση των χώρων στα δύο σχολεία του Τυρνάβου, όπου εμφανίστηκαν κρούσματα κορονοϊού. Επιδεικνύοντας αίσθημα ευθύνης, πορευόμαστε με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο που είναι να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς. Η αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας αποτελεί μονόδρομο».

Να σημειωθεί ότι για τα δύο κρούσματα κορονοιού στα σχολεία του Τυρνάβου, ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.