Από τον Δήμο Τεμπών ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου.

Αναλυτικά: 

Την 28η Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

07.00: Η μπάντα της Mουσικής Σχολής του Δήμου θα παιανίσει στους δρόμους του Συκουρίου εθνικά εμβατήρια.

08.00: Θα ηχήσει τρεις φορές η σειρήνα, θα ακολουθήσουν ισάριθμες κωδωνοκρουσίες από τον Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου & Ελένης και 28 πυροβολισμοί από τους Προσκόπους.

08.30: Έπαρση της Σημαίας στο Μνημείο των Ηρώων με την φροντίδα του Δήμου και την συμμετοχή των Προσκόπων.

10.00:Υποδοχή επισήμων από την μπάντα της Μουσικής Σχολής και από τις σημαίες των Σχολείων και των Προσκόπων, τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Iερό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης Συκουρίου. Στην δοξολογία θα παραστούν οι Τοπικές Αρχές, Σχολεία, Πρόσκοποι, Σύλλογοι, Σωματεία και ο λαός της Κοινότητας Συκουρίου.

- Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας μέσα στο χώρο της εκκλησίας, μετά την δοξολογία από την εκπρόσωπο του Λυκείου Συκουρίου κ. Χρήστου Ρακίδα.

- Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών στο Μνημείο των Ηρώων από τις Τοπικές Αρχές καθώς και από Φορείς και Οργανώσεις κατά την οικεία τάξη που ορίζει ο νόμος:

- Τήρηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών μας και θα ψαλεί ο Εθνικός Ύμνος από τμήμα μαθητών και μαθητριών του Λυκείου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου μας.

- Παρέλαση στην οδό Αγίου Κων/νου από τους μαθητές και μαθήτριες του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου ,Γυμνασίου και Λυκείου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου μας.

- Παρέλαση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Συκουρίου με τη συνοδεία του τμήματος κρουστών του.

- Αποχώρηση Φιλαρμονικής Δήμου.

19.00 Λαμπαδοφορία και υποστολή σημαίας από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Συκουρίου.