Τον εμβληματικό μονόλογο της Λούλας Αναγνωστάκη ερμηνεύει η Χρυσούλα Χρήστου σήμερα και αύριο στο θέατρο του Μύλου

Μια γυναίκα μονολογεί…

Για τα όνειρα της, τις διαψεύσεις της, προσωπικές και ιδεολογικές. Μια γυναίκα που ακόμη κι αν το βάρος των ρόλων της εργαζόμενης της συζύγου και της μητέρας την λύγισε πρόσκαιρα, εκείνη συνεχίζει να ζει.

Κάνει την επανάστασή της, αποδεσμευμένη πια από τις υπάρχουσες κοινωνικές νόρμες και ξετυλίγει τη ζωή της, πότε με σαρκασμό και πότε με τρυφερότητα… Με παρόντα όλα τα πρόσωπα που την σημάδεψαν…

Ο «Ουρανός κατακόκκινος», είναι ένας εμβληματικός μονόλογος της Λούλας Αναγνωστάκη, ένας μονόλογος μιας γυναίκας, που μέσα από μια τραγική ιστορία καταφέρνει να βρει την αξιοπρέπεια  και την αυτογνωσία της.

Η παράσταση «Ουρανός κατακόκκινος», θα παιχθεί σήμερα Δευτέρα 2 και αύριο Τρίτη 3 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Μύλου, «Κώστας Τσιάνος» στις 9 μ.μ. σε σκηνοθεσία και ερμηνεία της Χρυσούλας Χρήστου, σκηνικά της Δήμητρας Εξάρχου και κοστούμια της Ελένης Ψύρρα, μουσική του Αλέξανδρου Καρκάλλα και βοηθό σκηνοθέτη τη Δώρα Παπαδούλη.

Συμμετέχουν οι Χρήστος Ορκόπουλος, Απόστολος Δεδούσης και Μαριάννα Ζάχου. Στο βιολοντσέλο θα είναι ο ΝτμίτριΓκουντίμοφ και στο πιάνο η Ελένη Κουτλή.