Το καλλιτεχνικό σωματείο Art Gate, μετά τον “Πίτερ Παν” και το μιούζικαλ “Χριστουγεννιάτικη Iστορία”, βυθίζεται στο μαγικό κόσμο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν με το παραμύθι «Η Μικρή γοργόνα».

Μια μουσικοχορευτική παράσταση φτιαγμένη με πολλή φροντίδα από τα τμήματα του σωματείου, γεμάτη από βραβευμένα τραγούδια, χορογραφίες, εντυπωσιακά σκηνικά και όμορφα κοστούμια.

«Η Μικρή γοργόνα» θα παίξει για μια και μοναδική φορά, την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 21:00 στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Ζαχοπούλου, Χορογραφίες: Αθηνά Μπερκάκη, Κοστούμια: Νέλλη Γρύλλη, Σκηνικά: Σούλα Μηνά.

Προπώληση: 6 ευρώ (στον Μύλο του Παππά) Δευτέρα 19 - Παρασκευή 23 Ιουνίου από 18:00-21:00.

Ταμείο: 8 ευρώ

Η μικρή γοργόνα (Ελευθερία Σαμαρά), σώζει από ένα ναυάγιο τον πρίγκιπα Έρικ (Νίκος Τσιάρας) και από εκείνη τη στιγμή αποφασίζει ότι πρέπει να ζήσει στον κόσμο των ανθρώπων. 

Οι φίλοι της, Φλάουντερ το ψάρι (Γιώργος Πατσαδάκης) και Σεμπάστιαν ο κάβουρας (Θοδωρής Καλοπήτας), προσπαθούν να την πείσουν ότι η ζωή μέσα στο νερό είναι καλύτερη και ενώ ο πατέρας της Βασιλιάς Τρίτων (Παύλος Καραγεωργούδης) της απαγορεύει να ανέβει ξανά στην επιφάνεια και να βρει τον γλάρο (Γαβριέλα Κουτσίκου), εκείνη δελεάζεται από την προσφορά των χελιών, Φλότσαμ (Χριστίνα Κωσταβέλλα) - Τζέσαμ (Ελεάννα Πλιάτσικα) και πηγαίνει στην Ούρσουλα τη μάγισσα της θάλασσας (Μαρία Λαβαντσιώτη), για να αποκτήσει πόδια με αντάλλαγμα τη φωνή της. Η περιπέτειά της συνεχίζεται στο παλάτι με τον μάγειρα (Βασιλική Καστόρη), τον Δούκα Γκρίσμπι (Γιώργος Καστόρης), μέχρι που…

Μαζί της χορεύουν και τραγουδούν οι γλάροι (Σδραβοπούλου Αμαλία, Παπανάτσιου Ελπίδα, Μανταλιά Ευαγγελία, Ζησοπούλου Ζωή, Μαρκοπούλου Κωνσταντίνα, Καστόρη Βασιλική), οι αδελφές της Ακουάτα, Αντρίνα, Αρίστα, Ατίνα, Αντέλα, Αλάνα (Παπαδήμα Αναστασία, Ποτούλη Κωνσταντίνα, Ούτου Ηλιάνα, Αραπατσάνη Βασιλίνα, Κερμελιώτη Χριστίνα, Παπαποστόλου Ειρήνη), τα πλάσματα του βυθού (Μπερκάκη Αθηνά, Μανάτου Άσπα, Διακουμή Ελεονώρα, Αραπατσάνη Βασιλίνα, Στόγιου Κατερίνα, Μαρκοπούλου Κωνσταντίνα).