Για  -8- μόνο παραστάσεις, θα επαναλάβει από την ερχόμενη Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, μέχρι και την επόμενη Κυριακή στις 30 Οκτωβρίου,
το υπέροχο έργο, της  Κατερίνας Χατζημαρκάκη, η εξαιρετική κωμωδία: «ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ…ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ..!!»
Οι παραστάσεις αυτές θα δοθούν έτσι ώστε να δοθεί η τελευταία ευκαιρία σε όσους δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν την Άνοιξη που πέρασε και το Καλοκαίρι, ώστε να την απολαύσουν.
Το πρόγραμμα των παραστάσεων είναι, κάθε Πέμπτη-Παρασκευή  και Σαββάτο στις 9 το βράδυ και κάθε Κυριακή στις 7 το απόγευμα.
Η γενική είσοδος θα είναι μόνο με 7 €. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να κλείσουν τις θέσεις τους στο τηλέφωνο του «Θεάτρου Τεχνών»:
2410-533417, καθημερινά από τις 10 το Πρωϊ μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.
Λίγα λόγια για το έργο και τη συγγραφέα :
…Ένα θεατρικό έργο…έκπληξη. Μια άριστα «δομημένη»…κωμωδία με χαριτωμένες δόσεις «Μαύρου χιούμορ”.
Η Κατερίνα Χατζημαρκάκη πέρα από μια άξια «ερασιτέχνης ηθοποιός» σε αρκετά κατά καιρούς θεατρικά σχήματα, με το έργο της: «Για ένα σπίτι στον παράδεισο», κάνει την ευχάριστη έκπληξη σαν - θα έλεγε κάνεις - «έμπειρη» θεατρική συγγραφέας, που για χρόνια τώρα κατέχει καλά τη συγγραφική τέχνη στο Θέατρο, μας χάρισε αυτό το υπέροχο θεατρικό έργο – “έκπληξη..!!!”.
Info:
Κείμενο: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ
Σκηνοθεσία-Σκηνικά-Επιμέλεια-μουσικής: ΧΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Φωτισμοί-ήχος: ΔΩΡΑ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ
Κατασκευή-επιμέλεια σκηνικού: ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ.
Παίζουν: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΩΤΙΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΤΙΚΟΥΛΗΣ, ΕΥΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΒΑΝΝΑ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΑΛΤΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ.