Με λαϊκή βραδινή παράσταση και με γενική είσοδο μόνο 5 €, συνεχίζει τις παραστάσεις του  το «ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ», με  τo έργο του Κώστα Τσιάνου "Ζωή...Χαρισάμενη!" την ερχόμενη Παρασκευή  10 Νοεμβρίου και για κάθε Παρασκευή.
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα παραστάσεων είναι: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Λαϊκή βραδινή με Γενική είσοδο : 5€) ώρα: 9 μ.μ, ΣΑΒΒΑΤΟ - ώρα 9 μ.μ και ΚΥΡΙΑΚΗ  απόγευμα  ώρα: 7.30 μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Κανονικό: 8€, Μαθητικό-Φοιτητικό-Ανέργων & άνω των 65 ετών: 5 €.
Το έργο «Ζωή …Χαρισάμενη!» πήρε το Α’ βραβείο Θεατρικού έργου, της «Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων», καθώς και η ερμηνεία της  ηθοποιού, Αγγελικής Λεμονή, το Α’ βραβείο Γυναικείου ρόλου.
Την περασμένη Θεατρική  Περίοδο, απέσπασε  απ΄ το θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας, όπου είχε δώσει σειρά παραστάσεων, ύμνους της κριτικής. Χαρακτηρίστηκε «έργο αριστουργηματικό», η «θεατρική έκπληξη της χρονιάς», «ένα συνταρακτικό κείμενο πολυσήμαντο, κόσμημα της δραματουργίας, κατόρθωμα θεατρικού λόγου και σκηνοθετημένο αριστοτεχνικά από τον Κώστα Τσιάνο».
Ενθουσιώδεις κριτικές απέσπασε και η ερμηνεία της Αγγελικής Λεμονή: «Πρόκειται για μοναδικό φαινόμενο εκφραστικής υποκριτικής». «Καμιά άλλη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να παίξει αυτόν τον γιγαντιαίο ρόλο, να σηκώσει στους ώμους της, ένα συγγραφικό άτλαντα, εκτός από την Αγγελική Λεμονή».
Οι κρατήσεις θέσεων και η Προπώληση των εισιτηρίων, για τις παραστάσεις στο «Θέατρο του Μύλου», γίνονται καθημερινά, εκτός Δευτέρας (πρωϊ: 10 - 1, στα γραφεία του «Θεσσαλικού Θεάτρου»(«Μύλος Παππά» Κεντρικό κτίριο - 2ος Οροφ.  - Τηλ. 2410 - 533417). Τις ημέρες των παραστάσεων και το απόγευμα, από τις 7 μ.μ, στο Ταμείο του «Θεάτρου του Μύλου».