Τo «Θεσσαλικό Θέατρο», θα επαναλάβει την μεγάλη του επιτυχία «Τα ψηλά Βουνά», του Ζαχαρία Παπαντωνίου στο «Θέατρο του Μύλου», με 3 επιπλέον παραστάσεις για το κοινό την Πέμπτη 24/3, το Σάββατο 26/3 και την Κυριακή 27/3 το απόγευμα στις 6.30.

Την Παρασκευή 25/3, ημέρα της Εθνικής Εορτής δε θα δοθεί παράσταση.

Η επανάληψη κρίθηκε αναγκαία λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του θεατρόφιλου κοινού που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει να δει την παράσταση.

Το ταμείο του Θεάτρου για την προπώληση των εισιτηρίων και κρατήσεις θέσεων, θα λειτουργεί από την Δευτέρα 21/3 έως και την Πέμπτη 24/3 το πρωϊ 10 - 1μ.μ (Γραφεία «Θεσσαλικού Θεάτρου»- Κεντρικό κτίριο «Μύλος Παππά» -2ος οροφ.) και τις ημέρες των παραστάσεων στο «Θέατρο του Μύλου» από τις 5 το απόγευμα.

Πληροφορίες στο τηλ: 2410-533417.

Οι παραστάσεις για τους μαθητές των Σχολείων συνεχίζονται κανονικά.

Η διασκευή και σκηνοθεσία του έργου είναι του Κώστα Τσιάνου, την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο μαέστρος Δημήτρης Καρβούνης, το σκηνικό ο Γιάννης Κατρανίτσας και τους ρόλους παίζουν οι καταπληκτικοί νέοι ηθοποιοί: Ζαχαριάδης Χρήστος, Κλάδης Διονύσης, Κρικώνης Αστέρης, Νίνης  Στέλιος, Οντος Δημήτρης, Παπαδόπουλος Γιώργος,  Αλίκη Τσάκου, Φούρτζης Νικόλας. 

Παράλληλα συνεχίζονται εντατικά οι δοκιμές για το έργο: «Του ήλιου και του Φεγγαριού» που βασίζεται στις παραλογές του Δημοτικού μας τραγουδιού.