Για 8η Χρονιά θα πραγματοποιηθεί  μέσα στον Οκτώβρη (Από την ΔΕΥΤΕΡΑ: 10 Οκτωβρίου έως και την ΤΡΙΤΗ:  1 Νοεμβρίο - 2016) το Φεστιβάλ με τίτλο:       

                                    «ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ» - φθινόπωρο-2016

Το πρόγραμμα των  παραστάσεων έχει ήδη καταρτισθεί με την συμμετοχή και αυτή τη φορά πολλών και πολύ σημαντικών  Θεατρικών Σχημάτων, που έχουν παρουσιαστεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Με τις «ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ» και αυτού του Φθινοπώρου -2016, θα δοθεί και πάλι η ευκαιρία στους θεατρόφιλους και όχι μόνο, να απολαύσουν έξοχες παραστάσεις στο «ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ», σχεδόν για όλο τον μήνα Οκτώβριο, με την συμμετοχή σημαντικών Καλλιτεχνών.

-Το «Φεστιβάλ»,  θα κάνει έναρξη την μεθεπόμενη ΔΕΥΤΕΡΑ: 10  Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ, με το εξαιρετικό έργο της Σώτης Τριανταφύλλου:                          

                                                         «ΠΙΤΣΙΜΠΟΥΡΓΚΟ» 

που θα παρουσιάσει  η Θεατρική Εταιρεία: «αγγελοπετριά». Η παράσταση έχει παρουσιαστεί σε πολλούς Δήμους της Αθήνας όσο και σε πολλούς Δήμους της Περιφέρειας, σε μεγάλο αριθμό παραστάσεων και με εξαιρετική πάντα επιτυχία. Αναφέρεται στο πρώτο μεγάλο μεταναστευτικό κύμα από την Ελλάδα προς την Αμερική. Πρωταγωνιστούν οι Ηθοποιοί: Αρκαδία Ψάλτη και Στράτος Σωπύλης.       

                                       ----------------------------------------------------- 

-Την σκυτάλη θα πάρει στην συνέχεια την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 14/10 & το ΣΑΒΒΑΤΟ: 15/10, η πολύ πετυχημένη παράσταση από την «Εταιρεία Θεάτρου-ΛΥΚΟΦΟΣ», με το έργο:                     «Ο ΦΟΒΟΣ» 

του Στέφαν Τσβάϊχ, σε μετάφραση και Σκηνοθεσία  της  Ελενας Πέγκα και με ερμηνευτές τους Ηθοποιούς: Διαμαντή  Καραναστάση, Κατερίνα Μισιχρόνη, Κατερίνα Μαούτσου και Παναγιώτη Σούλη.

                                      --------------------------------------------------

-Στη συνέχεια την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την ΔΕΥΤΕΡΑ: 17 & την ΤΡΙΤΗ: 18  Οκτωβρίου,  η «Εταιρεία Θεάτρου-«ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΑΜΑΙΟΤΑΤΟΝ»  με 

αφορμή τα 150 Χρόνια από τον θάνατο του Στρατηγού Μακρυγιάννη, ο Ηθοποιός και Σκηνοθέτης Θανάσης Σαράντος θα παρουσιάσει την παράσταση με το έργο:            «ΣΤΡΑΤΗΓΟΎ  ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ».

Στην παράσταση με τα λιτά σκηνικά, ακούγεται για πρώτη φορά σε Θεατρική μορφή ο λόγος του Μακρυγιάννη και με ζωντανή επί σκηνής μουσική με: (Πολύτικη Λύρα, ούτι, σάζι, μπουζούκι, ταμπουρά) από τον δεξιοτέχνη Μουσικό Στέλιο Βαρβέρη.

                                           -------------------------------------------

-Την ΠΕΜΠΤΗ: 20 και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 21 Οκτωβρίου, η «ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ- «ΜΟΝΩΔΙΑ» θα παρουσιάσει το σύγχρονο έργο του Αμερικανού:Rich Orloff 

                                                      “Romantic  Fools

Σε μετάφραση-προσαρμογή-Σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια του: Νίκου Ορφανού. Παίζουν οι Ηθοποιοί: Μαργαρίτα Πανουσοπούλου και Αλέξανδρος Ζουριδάκης. Πρόκειται για μια σύγχρονη «κανιβαλιστική» κωμωδία, με  αναφορά  στις σχέσεις των δύο φύλλων.       ------------------------------------------- 

-Την ΔΕΥΤΕΡΑ 24 Οκτωβρίου, το βράδυ, η Άννα Χατζησοφιά, θα παρουσιάσει το βιβλίο της με τον τίτλο:   «Η UFA FILM  και άλλες ιστορίες»

Στην παρουσίαση  που θα γίνει με ένα τρόπο «Θεατρικό» επί σκηνής και με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής θα μιλήσουν οι: Κώστας Λάνταβος και ο εκδότης του βιβλίου Πέτρος Κακολύρης. Θεατρικοποιημένα δε αποσπάσματα θα διαβάσουν οι Ηθοποιοί: Κώστας Τσιάνος,Μαρία Κανελοπούλου και Ελένη Φίλιππα.                                 ---------------------------------------- 

-Τέλος το «Φεστιβάλ» των «ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ» -Φθινόπωρο-2016, θα κλείσει με την πολύ σπουδαία παράσταση που κάνει θραύση  στην Αθήνα και όπου αλλού έχει παρουσιαστεί με το εξαιρετικό έργο, την κωμωδία των:   

                                                A.Long-R.Martin & A.Tichenor

                                    «ΟΛΗ Η ΒΙΒΛΟΣ…ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ»

Την παράσταση έχει σκηνοθετήσει η Αθανασία Καραγιαννοπούλου και τους ρόλους της παράστασης ερμηνεύουν οι εξαιρετικοί ηθοποιοί: Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Θανάσης Κουρλαμπάς και ο Σωτήρης Δούβρης. Τους δε φωτισμούς της παράστασης, επιμελήθηκε ο Λευτέρης Παυλόπουλος.