Στο εργαστήρι δημιουργικής έκφρασης ΝΗΜΑ θα λειτουργήσουν φέτος, θεατρικές ομάδες εφήβων κι ενηλίκων με εμψυχώτρια την Κωνσταντίνα Καρυδάκη, της οποίας η επαγγελματική ιδιότητα είναι δημοσιογράφος και η μεγάλη της αγάπη το θέατρο.
Εκτός όμως από αγάπη, έχει και μεγάλη εμπειρία, αφού τα είκοσι τελευταία χρόνια την εμπιστεύονται πολλές και διαφορετικές θεατρικές ομάδες με ωραίες παραστάσεις και σχέσεις στοργής. Για επτά χρόνια η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δ.Σ. Γιάννουλης, η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Γιάννουλης, για δέκα χρόνια η θεατρική ομάδα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, η θεατρική ομάδα ενηλίκων του Πολιτιστικού Οργανισμού Νίκαιας, του 27ου  Δ.Σ. Λάρισας, του 2ου Γυμνασίου Λάρισας, παλιότερα το Στέκι Νεολαίας Αμπελοκήπων κ.ά.
Παίζοντας θέατρο γνωρίζεις τις εκδοχές της ανθρώπινης περιπέτειας. Γνωρίζεις τον άλλο γνωρίζοντας τον εαυτό σου. Δοκιμάζεις τα όριά σου, ανακαλύπτεις νέες δεξιότητες, καταπολεμάς φόβους και ανασφάλειες, ενισχύεις το αισθητικό σου κριτήριο.
Τι είναι αυτό που κάνει ένα παιδί , έναν έφηβο, έναν ενήλικα να μπει σε μια θεατρική ομάδα, να κάνει μίμηση πράξεως;  Η ανάγκη για μεταμόρφωση. Για να ονειρευτούμε, να παίξουμε, να ελπίσουμε.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν στη γραμματεία του ΝΗΜΑτος (Παπακυριαζή & Φαρμακίδου. Τηλ. 2410 533737),