Όσοι ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, αλλά και όσοι αγαπούν την τέχνη του θεάτρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  εκπαιδευτικό σεμινάριο από τη Δήμητρα Λαρεντζάκη, στο Μύλο του Παππά (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, 2ος όροφος κεντρικού κτιρίου).

Το σεμινάριο διοργανώνεται από το ΣΜουΘ (Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου) σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και θα πραγματοποιηθεί δυο Σαββατοκύριακα 4-5 Μαρτίου και 11-12 Μαρτίου 2017  (4 Μαρτίου ώρα 17:00-21:00, 5 Μαρτίου ώρα 14:00-18:00, 11 Μαρτίου ώρα 18:00-21:00 και 12 Μαρτίου 14:00-18:00).

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν και να βιώσουν τις μεθόδους του Μιχαήλ Τσέχωφ, μέσα από εργαλεία αυτοσχεδιασμού που αγγίζουν το υποσυνείδητο του ηθοποιού και δημιουργούν εμπειρίες συμπεριφοράς και συναισθήματα.

Μια μέθοδος πάνω στην υποκριτική τέχνη, όπου ο ρόλος ενσαρκώνεται, ανακαλύπτεται ένα νέο σωματικό λεξιλόγιο που διεγείρει το συγκινησιακό δυναμικό και μπαίνουν τα θεμέλια μιας προσωπικής και ιδιαίτερης τεχνικής για τον κάθε ηθοποιό.

Η Δήμητρα Λαρεντζάκη έχει μεγάλη εμπειρία στο θέατρο (Εθνικό Θέατρο, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Θέατρο του Νέου Κόσμου, ΔηΠεΘε Πάτρας, Θέατρο Τέχνης κλπ), στον κινηματογράφο (Σεβαστίκογλου, Μασκλαβάνου, Κέκκα), ενώ υπήρξε ενεργό μέλος της χοροθεατρικής ομάδας “Μετ' Εμποδίων” με παραστάσεις στο Φεστιβάλ Αθηνών και στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. 

Τα δυο τελευταία χρόνια διδάσκει στην Ανώτερη Δραματική Σχολή “ Σύγχρονο θέατρο Β. Διαμαντόπουλος”.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. 

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με την κ. Χριστίνα Γκαργκινούδη (2410 531778, 6943956171, christina@smouth.com).