Για την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ,  έχει προγραμματιστεί η πρώτη εναρκτήρια μεγάλη συνάντηση όλων των μελών, συνεργατών καλλιτεχνών και φίλων του «Θεάτρου Τεχνών», για μια πρώτη συζήτηση και προγραμματισμό, της επερχόμενης «Νέας Θεατρικής Περιόδου 2018-2019».
Στην συνάντηση της Δευτέρας που θα γίνει στην αίθουσα του «Θεάτρου Τεχνών», θα ξανασυναντηθούν μετά από την τρίμηνη διακοπή του Καλοκαιριού, όλοι οι συνεργάτες και φίλοι του Θεάτρου.

Θα μιλήσουν για το Καλοκαίρι που πέρασε, αλλά και για τον «Θεατρικό Χειμώνα» που σιγά-σιγά μας έρχεται.
Θα γίνει η παρουσίαση από το Θέατρο, το Πρόγραμμα των Θεατρικών Παραστάσεων που θα πραγματοποιηθούν για την φετινή Θεατρική Χρονιά, από τις αρχές του Οκτωβρίου, (Έναρξη της «Χειμερινής Θεατρικής Περιόδου) μέχρι και τη Λήξη της (τέλη Μαϊου-2019), οι νέες δομές λειτουργίας του «Θεάτρου Τεχνών», καθώς και όλες οι προγραμματισμένες Θεατρικές και Καλλιτεχνικές συνεργασίες που θα ακολουθήσουν.
Τέλος η συνάντηση θα κλείσει με την παρουσίαση του Νέου «Εκπτωτικού Κουπονιού - 2018-2019», την διανομή και προπώλησή του, όπως ακριβώς και την περασμένη Θεατρική Χρονιά,  από τα μέλη του Θεάτρου.
Το «Θέατρο Τενών» Λάρισας, λοιπόν προσκαλεί, όλους του φίλους και συνεργάτες του, στην μεγάλη αυτή, πρώτη  συνάντηση της Δευτέρας, για να πιούνε μαζί και το πρώτο Κρασί της Νέας Θεατρικής Χρονιάς..!!
«ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ»-ΛΑΡΙΣΑΣ: 2410-534313.