Tην ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ - 2018, από την ΒΕΛΙΚΑ, στο «Θέατρο Θάλασσας»  και το ΣΑΒΒΑΤΟ: 14 ΙΟΥΛΙΟΥ, στο «Θέατρο Χοροστάσι» , στην ΚΡΑΝΙΑ (Ολύμπου), ξεκινάει την Kαλοκαιρινή του Περιοδεία, το «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ» - Λάρισας, με την εξαιρετική, συγκινητική Κωμωδία του  Χάρη Κυριακίδη: 

                                           «ΕΝΑ  ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ»

Η παράσταση παίζονταν με πολύ μεγάλη επιτυχία, τον περασμένο Μάϊο 2018, στη Σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΩΝ», επί της Τ. Βελησσαρίου & Πηνειού 9. 

Έτσι λοιπόν σε συνεργασία τόσο με την «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» καθώς και με Δήμους του Νομού μας, έχουν ήδη προγραμματιστεί συνολικά οι παρακάτω Παραστάσεις:

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 13 ΙΟΥΛΙΟΥ-2018 & ώρα 9.15 μ.μ- στην ΒΕΛΙΚΑ στο «ΘΕΑΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΑΣ», σε συνεργασία με τον Δήμο ΑΓΙΑΣ.

- ΣΑΒΒΑΤΟ: 14 ΙΟΥΛΙΟΥ & ώρα: 9.15 μ.μ, στην ΚΡΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥ στο «ΘΕΑΤΡΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ»,  σε συνεργασία με τον «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΑΝΙΑΣ».

- ΠΕΜΠΤΗ: 26 ΙΟΥΛΙΟΥ & ώρα: 9.15 μ.μ, στο «ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΙΓΑΝΗΣ» , στα πλαίσια του «ΟLYMPOYS TUΝNEL FESTIVAL-2018» &  σε συνεργασία με τον «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΑΝΗΣ».

- ΣΑΒΒΑΤΟ: 28 ΙΟΥΛΙΟΥ & ώρα: 9.15 μ.μ, στο «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΜΠΩΝ» (Ομόλιο), στα πλαίσια του φεστιβάλ: «ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - 2018», που διοργανώνει η «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ».

- ΤΡΙΤΗ: 28 ΑYΓΟΥΣΤΟΥ - 2018, στο ΔΗΜΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Δήμου Φαρσάλων.

                       Κείμενο - Σκηνοθεσία επιμέλεια Μουσικής: Χάρης Κυριακίδης.

                                           Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι Ηθοποιοί:

Ειρήνη  Τσότσα (Ριτσάκι), Γιάννης Τσάτσος (Ανδρέας Ρηγόπουλος- Λυκειάρχης), Δημήτρης Νάνος (Αλέξανδρος Λογιάδης-Καθηγητής γλωσσολογίας), Λιάνα Δάκτυλα (Τασία-Κουβερνάντα) &  η Βάνα  Καταραχιά (Κλεωνίκη-Μητέρα του Καθηγητή).  

                                     «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ»: 2410-534313.