Μουσικοθεατρικό δρώμενο για παιδιά από το Θέατρο των Οδοιπόρων, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στις 6.00μ.μ. - 6.45μ.μ., στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης (3ος όροφος),στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Χριστούγεννα στο Χατζηγιάννειο”.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας και οι Λέσχες Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την Α/θμια Εκπαίδευση Ν. Λάρισας και Λαρισαίους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας, προσκαλούν τους μικρούς φίλους και τους γονείς τους σε χριστουγεννιάτικες δράσεις φιλαναγνωσίας, εικαστικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι καθώς και σε εκδηλώσεις με μουσική και θεατρικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.
Λίγα λόγια για το δρώμενο:
“Χριστουγεννιάτικη κόκκινη κλωστή δεμένη...”
Δραματοποιημένα θεατρικά σκετς και μουσική αναμειγνύονται προς τέρψη των παιδιών,
Στην σκαλέτα του θεατρικο-μουσικού μας δρώμενου, θα αναπαρασταθούν τέσσερις ιστορίες με θεματική , ειδικά , την περίοδο των εορτών .
Ιστορίες άκρως ενδιαφέρουσες , γεμάτες συναίσθημα , μηνύματα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού που θα μας ταξιδέψουν σε αλλοτινές εποχές και περιοχές , με κοινή πάντα συνισταμένη , το πνεύμα της γιορτής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Σύνθεση κειμένων-σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαδόπουλος
Λαμβάνουν μέρος: Μαρίνα Αρχοντούλη, Νίκος Γκαραβέλης , Βασίλης Δέλλας, Φένια Καλαντζή, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σταυρούλα Σδράνη
Τραγουδούν η Φένια Καλαντζή και ο Νίκος Γκαραβέλης
Συνοδεύει στην κιθάρα ο μουσικός Αλέξανδρος Μπάγιος
Σας περιμένουμε λοιπόν όλες και όλους συνοδοιπόροι/ισσες με τα παιδιά σας για να γιορτάσουμε κι αυτά τα Χριστούγεννα μαζί!
Είσοδος ελεύθερη!