Μεθαύριο Παρασκευή 13 Ιουλίου από την Βελίκα, στο «Θέατρο Θάλασσας»  και το Σάββατο 14 Ιουλίου στο «Θέατρο Χοροστάσι», στην Κρανιά  (Ολύμπου), ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία, το «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ» - Λάρισας, με την εξαιρετική, συγκινητική κωμωδία του  Χάρη Κυριακίδη:  «Ένα πολύ – πολύ αστείο κορίτσι».
Η παράσταση παίζονταν με πολύ μεγάλη επιτυχία, τον περασμένο Μάϊο 2018, στη Σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΩΝ», επί της Τ. Βελησσαρίου & Πηνειού 9.
Έτσι λοιπόν σε συνεργασία τόσο με την «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» καθώς και με Δήμους του Νομού μας, έχουν ήδη προγραμματιστεί συνολικά οι παρακάτω Παραστάσεις:
-    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 13 ΙΟΥΛΙΟΥ-2018 και ώρα 9.15 μ.μ- στην ΒΕΛΙΚΑ στο «ΘΕΑΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΑΣ», σε συνεργασία με τον Δήμο ΑΓΙΑΣ.
-    ΣΑΒΒΑΤΟ: 14 ΙΟΥΛΙΟΥ και ώρα: 9.15 μ.μ, στην ΚΡΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥ στο «ΘΕΑΤΡΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ»,  σε συνεργασία με τον «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΑΝΙΑΣ».
-    ΠΕΜΠΤΗ: 26 ΙΟΥΛΙΟΥ και ώρα: 9.15 μ.μ, στο «ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΙΓΑΝΗΣ» , στα πλαίσια του «ΟLYMPOYS TUΝNEL FESTIVAL-2018» και σε συνεργασία με τον «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΑΝΗΣ».
-    ΣΑΒΒΑΤΟ: 28 ΙΟΥΛΙΟΥ και ώρα: 9.15 μ.μ, στο «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΜΠΩΝ» (Ομόλιο), στα πλαίσια του φεστιβάλ: «ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - 2018», που διοργανώνει η «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ».
-   ΤΡΙΤΗ: 28 ΑYΓΟΥΣΤΟΥ - 2018, στο ΔΗΜΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Δήμου Φαρσάλων.
Κείμενο - Σκηνοθεσία επιμέλεια Μουσικής: Χάρης Κυριακίδης.
Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Ειρήνη  Τσότσα (Ριτσάκι), Γιάννης Τσάτσος (Ανδρέας Ρηγόπουλος- Λυκειάρχης), Δημήτρης Νάνος (Αλέξανδρος Λογιάδης-Καθηγητής γλωσσολογίας), Λιάνα Δάκτυλα (Τασία-Κουβερνάντα) &  η Βάνα  Καταραχιά (Κλεωνίκη-Μητέρα του Καθηγητή). 
«ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ»: 2410-534313.