"Η ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ” της Αγκάθα Κρίστι, το γνωστό αστυνομικό θρίλερ θα ανεβάσουν σε δύο παραστάσεις για το κοινό της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου στις 23 και 24 Μαΐου στις 8.30 το βράδυ στο «Μαξίμ» οι μαθητές της Θεατρικής Ομάδας του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου.
Μία μέρα νωρίτερα θα παρουσιάσουν το θεατρικό για τους μαθητές όλων των σχολείων της πόλης στις 11 το πρωί και πάλι στο Μαξίμ.
Φέτος όμως η θεατρική ομάδα θα ταξιδέψει και στη Λάρισα για μία παράσταση στις 30 Μαΐου ημέρα Τετάρτη στο Χατζηγιάννειο στις 7.00 μ.μ.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Οκτώ άνθρωποι –πέντε άνδρες και τρεις γυναίκες– συγκεντρώνονται σε μια εξοχική πανσιόν, στο «Monskwell Manor», που το διευθύνει ένα νεαρό ζευγάρι, η Μόλλυ και ο Τζάιλς Ράλστον. Λίγες μέρες ψυχικής ηρεμίας και ξεγνοιασιάς τους περιμένουν… Τουλάχιστον, έτσι πιστεύουν όλοι. Γρήγορα, όμως, θα διαπιστώσουν πως ανάμεσα τους έχει παρεισφρήσει και ένας στυγερός δολοφόνος, που ήδη έχει σκοτώσει κιόλας κάποιον στο Λονδίνο. Η κυρία Λάιον ήταν το πρώτο του θύμα. Και τώρα, αυτή κιόλας τη στιγμή, ο άνθρωπος αυτός, αργά και μεθοδικά, προετοιμάζει ένα δεύτερο…. Το μακροβιότερο θεατρικό έργο στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου έρχεται για να παρασύρει το κοινό στον γεμάτο μυστήριο κόσμο του.
ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
1.Μπέζα Αλεξία
2.Πέρπερας Αλέξανδρος
3.Αρλέτος Θεόδωρος
4.Τριανταφύλλου Δέσποινα
5.Μακαγιός Γεώργιος
6.Γκουλέτσα Αντιγόνη
7.Μπαράκος Κων/νος
8.Κουγιαγκάς Γεώργιος
ΒΟΗΘΟΙ
1.Γκανάτσιου Λυδία-μακιγιάζ
2.Βουλγαράκη Στέλα-μακιγιάζ
3.Δερπάνης Νικόλας-ηλεκτρονικά
4.Μπαράκος Γιάννης-ηλεκτρονικά
5.Πάσιος Ραφαήλ-γενικά καθήκοντα
6.Τζαφέρη Ηλιάνα-ταξιθέτρια
7.Σκάνα Αννίτα-ταξιθέτρια
8.Μπακαής Μανώλης-ταξιθέτης
9.Σάρκου Κλαούντια-υποδοχή
10.Σαπουνά Κατερίνα-υποδοχή
Υπεύθυνη καθηγήτρια & σκηνοθεσία:
Μπαλάφα Ευγενία
Συνεργάτες καθηγητές:
Τότσιου Δήμητρα
Κουτσιμανή Τατιάνα
Αξίζει να σημειωθεί ότι η θεατρική ομάδα του σχολείου συμμετείχε στους ‘’Αγώνες Τέχνης’’ των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη – Θεσσαλονίκης, όπου πήρε το πρώτο βραβείο κοινού και το τέταρτο σε σειρά από όλα τα διαγωνιζόμενα Κολλέγια, Ιδιωτικά Σχολεία, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια, Δημόσια Σχολεία και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια της κριτικής επιτροπής!