Tις πρώτες 3 Παραστάσεις του Ιουλίου θα δώσει απο  την επόμενη Παρασκευή 15/7 και το Σάββατο 16/7, στην Βελίκα στο “Ανοιχτό Θέατρο Θάλασσας” και την Πέμπτη 21/7, στην Κρανιά Ολύμπου στο υπέροχο “Θέατρο -Χοροστάσι”, με το υπέροχο έργο, της Λαρισαίας  Κατερίνας Χατζημαρκάκη, την εξαιρετική κωμωδία:                          «ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ…ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ»

Το έργο παίχτηκε  για πρώτη φορά την Άνοιξη, με μεγάλη επιτυχία, στη σκηνή του “Θεάτρου Τεχνών”,  (Απρίλιο – Μάϊο).

Στη σνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες παραστάσεις, στα πλαίσια της Καλοκαιρινής  Περιοδείας – 2016, που πραγματοποιεί το “Θέατρο Τεχνών” σε Δήμους της Περιφέρειάς μας. 

 Το έργο: “Για ένα Σπίτι στον Παράδεισο” έχει κάνει πρωτοφανή εντύπωση σε όσους θεατές το έχουν ήδη παρακολουθήσει, δηλώνοντας την πολύ μεγάλη τους ευχάριστη  έκπληξη για την παράσταση.

Λίγα λόγια για το έργο και τη συγγραφέα :                                  

…Ένα θεατρικό έργο…έκπληξη. Μια άριστα «δομημένη»…κωμωδία με  χαριτωμένες δόσεις «Μαύρου χιούμορ» απο την δική μας Κατερίνα.

Την Κατερίνα Χτζημαρκάκη,  μια νέα Λαρισαία Θεατρική συγγραφέα, που για πολύ καιρό τώρα κινείται ανάμεσα μας, συμμετέχει  σε παραστάσεις και πάντα με τον δικό της διακριτικό τρόπο προσέθετε κάτι, με την πολύτιμη πινελιά της στα θεατρικά πράγματα. 

Η Κατερίνα Χατζημαρκάκη πέρα από μια άξια «ερασιτέχνης ηθοποιός»  σε αρκετά κατά καιρούς θεατρικά σχήματα, με το έργο της: «Για ένα σπίτι στον παράδεισο», κάνει την ευχάριστη έκπληξη σαν - θα έλεγε κάνεις - «έμπειρη» θεατρική συγγραφέας, που για χρόνια τώρα κατέχει καλά τη συγγραφική τέχνη στο Θέατρο, μας χάρισε αυτό το υπέροχο θεατρικό  έργο – έκπληξη..!!!

Info:

Κείμενο:                                                             ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ

Σκηνοθεσία-Σκηνικά-Επιμέλεια μουσικής: ΧΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Φωτισμοί-ήχος:                                               ΔΩΡΑ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ

Κατασκευή-επιμέλεια σκηνικού:                 ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ.

Αφίσσα:                                                            ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΗ

Παίζουν οι Ηθοποιόί:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΩΤΙΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΤΙΚΟΥΛΗΣ, ΕΥΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΒΑΝΝΑ  ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ  ΤΣΙΑΛΤΑΣ  Και η  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ.