Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο οι θεατρικές παραστάσεις της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας bleuroi του ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά, υπό την αιγίδα της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων, όπου παρουσίασαν τη κωμωδία «Απόψε τρώμε  οικογενειακώς».
Ένα απρόσμενο δείπνο γεμάτο αποκαλύψεις και ανατροπές! Φαντάσματα, θάνατοι, λαμογιές, γονείς, παιδιά, παράνομοι έρωτες και πολλά επείγοντα περιστατικά απάρτιζαν το μενού ενός διαφορετικού γιορτινού τραπεζιού. Ο σύλλογος του Μ.Ε.Σ.Πέρα Μαχαλά εμπλουτίζοντας τις πολιτιστικές του δράσεις δημιούργησε το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων από το Σεπτέμβριο του 2017. Η ομάδα που Bleuroi συστήθηκε στο κοινό μέσα από μία κωμική απόπειρα που είναι δημιούργημα όλων των συμμετεχόντων του εργαστηρίου στη σύλληψη, συγγραφή και ερμηνεία του. Ερμηνεύσαν: Παναγιώτης Γκιάτας, Βασίλης Καμινάρης, Δέσποινα Λιάγκα, Βάγια Παπακωνσταντίνου, Έλενα Πατουλίδου, Ιωάννης Περίφανος, Ιωάννα Χουλιαρού.
Υπεύθυνη τμήματος: Κατερίνα Λιαποπούλου.
Ηχητική και φωτιστική κάλυψη: Γιώργος Αραμπατζής
Ενδυματολόγος: Ελένη Ψύρρα
Έπιπλα: BitosFixed
Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Γιώργος Δαούλας, ο προεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Κων/νος Ζέβλας, ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Θωμάς Δαούλας, η υπεύθυνη των Λεσχών Πολιτισμού Δέσποινα Αράπκουλε
Η θεατρική ομάδα και όλοι οι συντελεστές ευχαριστούν «όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και παρουσία του στην πρώτη εμφάνιση της νεοσύστατης ομάδας όπου όλοι ερμήνευαν για 1η φορά! Ζητάμε συγνώμη για όσους έμειναν όρθιοι και τους ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμονή τους έως το τέλος της παράστασης».
Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν πληροφορίες για τη λειτουργία και παρακολούθηση του εργαστηρίου μπορούν να επικοινωνήσουν στέλνοντας email στο: mesperamaxala@gmail.com και στο τηλέφωνο : 6973991007