Με ακόμη  δύο τελευταίες παραστάσεις το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ και τέλος μεθαύριο Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα, κλείνει τον επιτυχημένο, Β΄ κύκλο Παραστάσεων, το «Θεσσαλικό θέατρο», στο «Θέατρο του Μύλου» με το έργο  του Κώστα Τσιάνου:    «Ζωή…Χαρισάμενη!».      
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Κανονικό: 8 €, Μαθητικό-Φοιτητικό-Ανέργων & άνω 65 ετών: 5€. Το έργο «Ζωή …Χαρισάμενη!» πήρε το Α’ βραβείο Θεατρικού έργου, της «Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων», καθώς και η ερμηνεία της  ηθοποιού, Αγγελικής Λεμονή, το Α’ βραβείο Γυναικείου ρόλου.
Οι κρατήσεις θέσεων και η Προπώληση των εισιτηρίων, για τις 2 αυτές τελευταίες παραστάσεις στο «Θέατρο του Μύλου», γίνονται καθημερινά, (πρωϊ: 10 - 1,  Τηλ. 2410 - 533417). & τις ημέρες των παραστάσεων και το απόγευμα, από τις 7 μ.μ, στο Ταμείο του «Θεάτρου του Μύλου».
Λίγα λόγια  για το εργο…
…H  Zωή, η ηρωίδα του έργου, πέρασε «Δια Πυρ(αι) ός και σιδήρου» από τη μέρα που την βρήκαν νεογέννητη σαν «πεταμένο σκατό» στο κατώφλι κάποιου χωριάτικου σπιτιού. Πότε από δω, πότε από κει κατέληξε, πάμφτωχη κι αγράμματη, παραδουλεύτρα σε οίκο ανοχής. Αστεφάνωτη και με παιδιά νόθα έζησε μια «Ζωή…χαρισάμενη» ανάμεσα σε πόρνες, σωματέμπορους, μαυραγορίτες, προδότες και μ΄όλα τ΄αποβράσματα της κοινωνίας. Γνώρισε τη δικτατορία του Μεταξά, τον πόλεμο, την κατοχή, τον εμφύλιο σπαραγμό και όλη τη ζοφερή μετεμφυλιακή περίοδο. Σε μια Ελλάδα εξαθλιωμένη πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά, κατόρθωσε με το παντοδύναμο μητρικό της ένστικτο να μεγαλώσει και να αποκαταστήσει μόνη τα παιδιά της.  Έχοντας έμφυτο το αίσθημα της αυταπάρνησης, της γενναιοψυχίας και του αυτοσαρκασμού βγήκε νικήτρια στη ζωή και τελικά αναδεικνύεται πρόσωπο ιερό, σεβαστό, όπως τόσες και τόσες γυναίκες που βίωσαν κι αυτές μια «Ζωή …χαρισάμενη!»