Νέο,δεύτερο τμήμα ξεκινά για το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων της σκηνής των Οδοιπόρων,κάθε Πέμπτη 4 με 6μμ και κάθε Σάββατο 3 με 5μμ,με τον ηθοποιό Γιώργο Παπαδόπουλο από τις αρχές Φεβρουαρίου έως και τα τέλη Ιουνίου στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων.
Συνεργαζόμενες εκπαιδεύτριες στην κινησιολογία σκηνής η χορεύτρια/χορογράφος Ζωή Τζιότζιου και στην ορθοφωνία η μουσικός/τραγουδίστρια Χριστίνα Σάκκα.
Πρώτο δίωρο ανοιχτό μάθημα γνωριμίας, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 16:00 - 18:00.
Περαιτέρω πληροφορίες στο 6974186545 και στο tz7odoiporoi.g@gmail.com
Στην πλήρωση του τμήματος του εργαστηρίου θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.
Για τις 2 πρώτες εβδομάδες των αρχικών σεμιναρίων του τμήματος που ξεκινάει παρέχεται στους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα παρακολούθησης των ανοιχτών μαθημάτων στα πλαίσια της γνωριμίας των υποψήφιων σπουδαστών με την θεωρία και πράξη του προγράμματος του Θεατρικού Εργαστηρίου Ενηλίκων!
Ιστορία Θεάτρου
Δραματουργία κειμένων
Θεατρικό παιχνίδι
Αυτοσχεδιασμός
Υποκριτική
Κινησιολογία σκηνής
Οπλομαχική
Ορθοφωνία
Μουσική
Ακόμα, πολλοί θα υπάρξουν οι παλαιοί και νέοι συνεργάτες των Οδοιπόρων, επαγγελματίες στον χώρο του Θεάτρου που ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα παραδώσουν σεμινάρια για την υποκριτική, την κινησιολογία, την ορθοφωνία, την σκηνογραφία, την ενδυματολογία, την θεατρολογία και την σκηνοθεσία.
Το Θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων λοιπόν, της σκηνής Παραστατικών Τεχνών Λάρισας Οδοιπόροι, έρχεται με συνεργάτες-συνοδοιπόρους επαγγελματίες του χώρου, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή διαδρομή για να δείξει, διδάξει, κατευθύνει, απευθύνει, θέσει, αποδείξει, κάνει σαφές στους μαθητές του εργαστηρίου, τις αρχές της τόσο γοητευτικής, μυσταγωγικής, μαγικής και τόσο δύσκολης συνάμα τέχνης της υποκριτικής και του θεάτρου... της αυταπόδεικτης έννοιας της ψυχαγωγίας και παίδευσις-εκπαίδευσης των θεατών καθώς και της αντίληψης ότι είμαστε εργάτες της τέχνης αυτής, εργαζόμενοι για την δική μας ψυχική και νοητική ανάπτυξη όπως και των αποδεκτών!
Το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων ανοίγει την αυλαία για 4η χρονιά
από την αρχή λειτουργίας της ομάδας το '12 και καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σ' αυτό μαγικό ταξίδι της παίδευσις στην τέχνη του Θεάτρου.