Στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας  θα δώσει τις παραστάσεις της η Θεατρική Σκηνή Λάρισας  « Ονείρων Θαύματα», με το θεατρικό έργο «Το Δώρο» των Αλέξανδρου Ρήγα- Δημήτρη Αποστόλου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βούζα.
Η πρεμιέρα θα δοθεί  τη Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι και τη Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης  9:15 το βράδυ.
Ο έρωτας, τα χαμένα όνειρα, η πολιτική , οι σχέσεις των πολύ παντρεμένων, η διαπαιδαγώγηση των παιδιών, ο πολιτισμός,  οι «ύποπτες» σχέσεις, τα ένοχα μυστικά, η έλλειψη σεβασμού, οι γείτονες, το χρηματιστήριο, τα πεθερικά, ο ρατσισμός, η διαπλοκή, οι πεσμένες γέφυρες... Ζουν ανάμεσά μας.
Είναι τέσσερις σαραντάρηδες, νεοέλληνες, γνήσια παιδιά της εποχής τους.
Εκείνο το απόγευμα - που τους συναντάμε - ετοιμάζονται να πάνε σε γάμο.
Μόνη τους εκκρεμότητα, η αγορά του δώρου. Πρωτότυπο ή χρηστικό; Ακριβό ή να δείχνει ακριβό; Πινακοθήκη ή τηλεαγορές; Μικρά τα διλήμματα. Μεγάλος όμως ο καβγάς που θα ακολουθήσει. Μια λάθος απάντηση θα είναι αρκετή για να δυναμιτίσει το «ελληνικό όνειρο» των τεσσάρων φίλων.
Το έργο είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.
Στη παράσταση συμμετέχουν οι: ΝτέπυΤσιρακοπούλου, Δημήτρης Βούζας, Ελένη Κατσιμπέρη, Κώστας Πελεκάνος Δάφνη Δεληγιάννη και ο Χρήστος Τσάκος. Οι φωτογραφίες είναι του Φώτη Νατσιούλη, στα φώτα είναι ο Θοδωρής Ματούλας και ο Χρήστος Τσάκος, στον ήχο η Κατερίνα Σολωμού, στις δημόσιες σχέσεις  οι Γουϊνόνα Δημητρίου και η Τζούλια Μπέρτολη, ενώ οι σκηνικές κατασκευές είναι αποτέλεσμα  της συλλογικής δράσης της «Ονείρων Θαύματα». Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-700971.
Ευχαριστούμε θερμά την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας για τη παραχώρηση της αίθουσας.