Αν είστε σε αναζήτηση θήκης για το καινούριο σας Apple, να προτιμήσετε τις θήκες iPhone. Μόλις αγοράσετε την κινητή συσκευή σας θα μείνετε άφωνη, αφού θα ανακαλύψετε μία μεγάλη γκάμα από θήκες που θα τις βρείτε και σε καταστήματα και στο διαδίκτυο. Η τιμή είναι σημαντικός παράγοντας και διαφοροποιείται ανάλογα την αισθητική που επιλέγετε και την ασφάλεια. Αν είστε περισσότερο προσεκτικοί με τις συσκευές σας, μπορείτε να πάτε σε οικονομικές θήκες, αν πάλι επιζητάτε το design η τιμή κυμαίνεται με βάση την απαιτητικότητα του χρήστη.

 

Μία επιλογή για το νέο σας κινητό είναι η δερμάτινη θήκη που μοιάζει με ένα vintage βιβλίο και επίσης μοιάζει και με πορτοφόλι αφού είναι έτσι δομημένο που στην αριστερή πλευρά  περιέχει θήκες πορτοφολιού και στα δεξιά τοποθετείται το κινητό σας.  Υπάρχουν πολλές επιλογές στα χρώματα για να διαλέξετε, η μία ωραιότερη από την άλλη. Οι σχεδιαστές της Apple φρόντισαν ώστε η θήκη να πηγαίνει τέλεια με το σχεδιασμό του iPhone. Η συσκευή σας παραμένει λεπτή και ταυτόχρονα έχει την προστασία που χρειάζεται, μία προστασία επενδυμένη με μικροΐνες.

 

Η θήκη Spigen Slim Armor έχει σχεδιαστεί για να απορροφά τους κραδασμούς και να προστατεύει τη συσκευή σας κατά μήκος του επάνω μέρος αλλά και του κάτω, ακόμη και στις γωνίες, που είναι πιο επικίνδυνες για να πληγούν σε περίπτωση πτώσεως. Η θήκη έχει δύο μεταλλικά φινιρίσματα που έχετε την επιλογή χρώματος.