Οι θήκες Huawei αποτελούν στις μέρες μας ένα απαραίτητο αξεσουάρ για αυτούς που διαθέτουν τέτοιες συσκευές. Παρέχουν αποτελεσματική προστασία από χτυπήματα και φθορές, ενώ παράλληλα προσδίδουν μία ξεχωριστή εμφάνιση.

Κυκλοφορούν στο εμπόριο σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα και κάθε ανάγκη που παρουσιάζει το πάντα απαιτητικό καταναλωτικό κοινό. Οι πωλήσεις τους είναι διαρκώς αυξανόμενες.

Η Jelly Stand Case - Huawei P9 Lite Green είναι άλλη μία πολύ λεπτή και ελαφριά θήκη που συναντάμε στην αγορά, με την οποία προστατεύετε το Huawei P9 Lite, χωρίς να προσθέτετε επιπλέον βάρος και όγκο στο κινητό σας.

Είναι φτιαγμένη από το πολυτελές διάφανο TPU (Thermoplastic Polyurethane), ένα ξεχωριστό υλικό, χάρη στο οποίο επιτυγχάνει απορρόφηση των κραδασμών, ανθεκτικότητα και πολύ καλό κράτημα (grip). Η θήκη έχει μινιμαλιστική σχεδίαση και εφαρμόζει τέλεια στο Huawei P9 Lite, προστατεύοντάς το από την καθημερινή χρήση και τις φθορές.

Έχει κατασκευαστεί για να αναδεικνύει το αγαπημένο σας Huawei P9 Lite. Με ένα ιδιαίτερο, χρωμιωμένο φινίρισμα περιμετρικά, η συγκεκριμένη θήκη προστατεύει από καθημερινές φθορές, γρατζουνιές και χτυπήματα. Τέλος, σας εξασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση στις θύρες διασύνδεσης, την οθόνη και την πίσω κάμερα, και επανασχεδιασμένη πρόσβαση στα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης.