Οι θήκες Huawei αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας για όσους διαθέτουν τέτοιες συσκευές. Παρέχουν αποτελεσματική προστασία από χτυπήματα και φθορές, ενώ παράλληλα προσδίδουν μία ξεχωριστή εμφάνιση. Η ζήτηση τους είναι διαρκώς αυξανόμενη, τόσο στη χώρας μας, όσο και στο εξωτερικό.

Η Book case Canvas - Huawei Mate 8 Navy Blue/Brown αποτελεί ακόμα μία πολύ ποιοτική θήκη πορτοφόλι από ύφασμα τύπου jeans – canvas της συγκεκριμένης σειράς. Αγκαλιάζει το κινητό σας, ενώ χάρη στην εσωτερική θήκη σιλικόνης το προστατεύει τόσο στις δύο όψεις, όσο και περιφερειακά. Έχει κομψά στριφώματα, που ενισχύουν την εμφάνισή της.

Διαθέτει επιπλέον θήκες για κάρτες καθώς και για ταυτότητα, δίπλωμα, χρήματα κλπ. και έρχεται σε Navy Blue χρώμα με καφέ δέστρα από δερματίνη, που κλείνει με μαγνητάκι για να μένει κλειστό το τηλέφωνο, ακόμα και σε περίπτωση πεσίματος.

Έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για το Huawei Mate 8 και παρέχει μέγιστη προστασία. Όσο το κινητό βρίσκεται στη θήκη, μπορείτε να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να το φορτίσετε ή να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική με τα ακουστικά καθώς και να παρακολουθήσετε ότι επιθυμείτε σε οριζόντια θέση.

Χαρακτηριστικά:

Θήκη ειδικά σχεδιασμένη για το Huawei Mate 8, με τρεις επιπλέον θήκες για πιστωτικές κάρτες και μία εσωτερική για χαρτονομίσματα. Προστατεύει από σκόνη, γρατζουνιές και χτυπήματα και εφαρμόζει άψογα στη συσκευή, ενώ επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Διαθέτει ειδική εγκοπή στην κάμερα.