Οι θήκες κινητών νέας γενιάς είναι εμφανώς βελτιωμένες, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με το σχεδιασμό τους, όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένες, αλλά και τη λειτουργικότητά τους.

Όσοι αγαπούν την ποδηλασία, η αδιάβροχη θήκη για το Sony Xperia X αποτελεί την ιδανική επιλογή τους. Μπορούν να στηρίξουν το τηλέφωνό τους στο ποδήλατο και να κάνουν τη βόλτα τους ή την προπόνησή τους χωρίς την παραμικρή ανησυχία.

Επιπλέον, μπορούν να διατηρούν ανά πάσα στιγμή επαφή με το κινητό τους τηλέφωνο ακόμα και όταν βρέχει, καθώς η συγκεκριμένη θήκη είναι αδιάβροχη και προσφέρει πλήρη προστασία από την υγρασία και το νερό.

Ακόμα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές που θα τους ενημερώνουν κάθε στιγμή με ακρίβεια για τη διαδρομή που έχουν χαράξει, τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει, αλλά και την ταχύτητά με την οποία κινούνται.

Το μπροστινό μέρος είναι κατασκευασμένο από διαφανές πλαστικό που δε γυαλίζει ή θαμπώνει και σας εξασφαλίζει πολύ καλή ορατότητα της οθόνης της συσκευής, επιτρέποντας και την απευθείας χρήση του κινητού. Προσαρμόζεται με ιδιαίτερη ευκολία και σταθερότητα στο τιμόνι του ποδηλάτου.

Χαρακτηριστικά:

Συμβατή με Sony Xperia X. Με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών, περιστρέψτε το κινητό σας στην επιθυμητή γωνία θέασης. Κατάλληλη για όλους τους τύπους ποδηλάτων. Η θήκη κλείνει με ασφάλεια και με ευκολία με τη χρήση φερμουάρ και η οθόνη αφής παραμένει λειτουργική. Χρώμα: Μαύρο – Κόκκινο.