Το Κέντρο Υγείας Γόννων  επισκέφθηκε ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθαν. Καραναστάσης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Γιώργος Μπανιώρας.

Παρέδωσαν υγειονομικό υλικό, εκ μέρους της ΠΕΔ Θεσσαλίας και του προέδρου της Θανάση Νασιακόπουλο, στο πλαίσιο απόφασης της ΠΕΔ για την προσφορά υλικού στα Κέντρα Υγείας της περιφέρειας.

Επίσης, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας τις μέρες του κορωνοϊού. Το υλικό περιελάμβανε δύο ειδών μάσκες και αντισηπτικά, το οποίο παρέλαβε η διευθύντρια του κέντρου Υγείας κ. Μαρία Θεοδώρου.

«Το Κέντρο Υγείας Γόννων είναι ένα εξαιρετικό Κέντρο Υγείας, η Διευθύντρια  του οποίου και οι εργαζόμενοι καταβάλλουν αξιοθαύμαστες προσπάθειες για την σωστή και επαρκή λειτουργία του και τα καταφέρνουν πέραν του δέοντος. 

Η σημερινή προσφορά υγειονομικού υλικού έχει συμβολικό χαρακτήρα, αφού θυμίζει σε όλους εκείνους που μάχονται καθημερινά της πανδημίας ότι δεν είναι μόνοι.

Ως δημοτική Αρχή είμαστε στο πλευρό τους και θέλω να γνωρίζουν ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων μας θα είμαστε πάντα  δίπλα τους, θωρακίζοντας και αυξάνοντας το βαθμό προστασίας των γιατρών, νοσηλευτών και διοικητικών υπαλλήλων του Κέντρου Υγείας», τόνισε σε σχετικές δηλώσεις του ο δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης.