Τρόφιμα και διάφορα είδη για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου συγκέντρωσε  το προσωπικό του Α.Τ Τεμπών  στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας στους ασθενέστερα οικονομικά δημότες που το έχουν ανάγκη. 
Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν από κλιμάκιο του Α.Τ Τεμπών στον κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου και στον πρόεδρο κ.Λάμπρο Ζάρρα  με επικεφαλής τον υποδιοικητή του Αστυνομικού τμήματος  κ. Σταύρο Ευαγγελίδη και την υπαρχιφύλακα κα Ιωάννα Γκανέτσα ,  ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου του κοινωνικού παντοπωλείου , προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων.
Θερμές ευχαριστίες, για την πρωτοβουλία αυτή, εξέφρασε ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας , ο οποίος  υπογράμμισε ότι η  συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί  μια πράξη  ευαισθησίας και ανθρωπιάς από το Α.Τ Τεμπών  και θα συμβάλλει ουσιαστικά στην στήριξη, τις Άγιες αυτές Ημέρες, πολλών οικογενειών που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.