Στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες

Ο χρόνος που φεύγει μας αφήνει με ανάμεικτα συναισθήματα και εντυπώσεις. Ήταν για όλους μας, μια δύσκολη χρονιά. Παλέψαμε  να υπερασπιστούμε την ίδια μας την ύπαρξη. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες, συλλογικές, αλλά και προσωπικά, για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, για κάθε οικογένεια, έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα να στεκόμαστε όρθιοι.

Έχουμε ακόμα δρόμο, αγώνα και πολύ προσπάθεια μπροστά μας. Έχουμε όμως παράλληλα, αποφασιστικά και όλοι μαζί, βάλει τις βάσεις και τις προϋποθέσεις για να βγούμε από την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση.

Μέσα από τον καθημερινό αγώνα, το 2020, ήταν μια χρονιά που μας έκανε όλους σοφότερους ως πολίτες και ως κοινωνία.

Κάθε μέρα  γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα διαθέτει αξιόλογο επιστημονικό και ανθρώπινο δυναμικό, άπειρες δυνατότητες, αρκεί όλα αυτά να τα διαχειριζόμαστε μέσα από μια πολιτεία ευνομίας, ισότητας και δικαίου.

Και με τον τρόπο αυτό, να εγγυηθούμε στις νέες γενιές το δικαίωμα να ζήσουν σε μια Ελλάδα χωρίς εξαρτήσεις και σε μια κοινωνία ποιοτικής ανάπτυξης, διαφάνειας, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.

Η χρονιά που έρχεται, το 2021, θα πρέπει να είναι χρονιά μεγάλης συλλογικής προσπάθειας. Είναι η ώρα να βάλουμε τις βάσεις με όραμα, αλληλεγγύη και αυτοπεποίθηση. Όλοι  οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα και τη ζωή μας καλύτερη. Ας κάνουμε την ελπίδα αληθινή.

Σε αυτή τη δύσκολη μετάβαση, πολιτεία, δήμος και ο καθένας μας, ως κοινωνία συνολικά, πρέπει να δείξουμε την ευαισθησία που απαιτούν οι καιροί προς κάθε πολίτη, επαγγελματία, εργαζόμενο, οικογενειάρχη, νέο, νέα, άστεγο, αναξιοπαθούντα   φροντίζοντας όλοι να σταθούμε δίπλα σε κάθε συνάνθρωπό μας που μας έχει ανάγκη.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους από καρδιάς καλή χρονιά, με υγεία και πρόοδο. Το 2021 να είναι μια χρονιά, που θα ανοίξει νέους ορίζοντες για την πατρίδα μας, για όλους τους Έλληνες, για μας και τα παιδιά μας».