Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Ραψάνης την Κυριακή το βράδυ παρουσία του Δημάρχου Τεμπών Κώστα Κολλάτου .

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκομένους και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η τρίτη ηλικία εκπέμπει μια νότα αισιοδοξίας, έχει δώσει δείγματα γραφής με τους αγώνες που έχει κάνει διαχρονικά όλα αυτά τα χρόνια και αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα για εμάς τους νέους. Υπάρχουν δυσκολίες ,οι συγκυρίες είναι δύσκολες δεν είναι μόνο οικονομικές, υπάρχει κρίση θεσμών, αρχών και αξιών. Από την πλευρά μας παρά τις περικοπές σε πόρους και σε προσωπικό που φτάνει το 70% είμαστε δίπλα και συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον θεσμό.

Για εμάς τα ΚΑΠΗ είναι η κορωνίδα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας. Να ευχαριστήσω όλους εσάς για την παρουσία σας σήμερα, τα μέλη του ΚΑΠΗ , τους εργαζόμενους των ΚΑΠΗ και να ευχηθώ προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στον καθένα προσωπικά, καλή χρονιά και του χρόνου να είμαστε πάλι όλοι μαζί εδώ».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Αχιλλέας Διψάνας, Ευθύμιος Μπουζέκης, Βασίλης Ζάχος, Χρήστος Τσάτσαρης, Ξανθή Ζησάκη, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Νικόλαος Γαγάρας, και ο Πρόεδρος του Κοινωνικοϋ Παντοπωλείου Λάμπρος Ζάρρας.

Ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα του Σπύρου Μητρούλα.