Την ικανοποίηση της εκφράζει η Δημοτική παράταξη «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» του Δ. Τεμπών σχετικά με την έναρξη τροφοδότησης του Δικτύου διανομής Φυσικού Αερίου στην Δημοτική Κοινότητα Συκουρίου.

Συγκεκριμένα επισημαίνονται τα εξής :

"Παρ' ότι κανένα μέλος της πρώην Δημοτικής  Αρχής δεν εκλήθη στην συμβολική τελετή αφής της φλόγας φυσικού αερίου στην Δημοτική Κοινότητα Συκουρίου, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας ως τόσο για την υλοποίηση ενός ακόμη σημαντικού έργου της θητείας μας, που ενδυναμώνει την τοπική κοινωνία και τους δημότες οικονομικά ,ενώ παράλληλα πραγματώνεται  ένα έργο οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.

Ενημερώνουμε τούς δημότες μας ,ως προηγούμενη Δημοτική Αρχή με ομόφωνες αποφάσεις του τότε Δημοτικού Συμβουλίου, με συναντήσεις και επαφές με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, καθώς και με την αμέριστη συμπαράσταση της Διοίκησης και του Διευθυντή της ΕΔΑ-ΘΕΣΣ και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας  δρομολογήθηκε ένα σημαντικό και αναγκαίο έργο.

Στη συνέχεια με την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, περί παραχώρησης δημοτικού οικοπέδου που θα χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση -αποθήκευση Φυσικού Αερίου, καθώς και με την υπογραφή συμβολαιογραφικής πράξης την 17η ΜΑΙΟΥ 2019,ανοιξε ο δρόμος για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού εγχειρήματος."