Επίσκεψη στον Δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο πραγματοποίησε το νέο ΔΣ του Εξωραϊστικού - Αθλητικού Συλλόγου Συκουρίου (πρώην φίλοι του συλλόγου BARRA PARTY ).
Ο κ. Κολλάτος ενημερώθηκε απο τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου για θέματα πολιτιστικού περιεχομένου αλλα και για θέματα που αφορούν την Δημοτική κοινότητα Συκουρίου. Επίσης στη συζήτηση τους αναφέρθηκαν οι δράσεις του Συλλόγου για το νέος έτος δίνοντας έμφαση στην καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου και Συλλόγου .
Ο Δήμαρχος Τεμπών κ .Κολλάτος τους ευχήθηκε πολλες επιτυχίες στο σύλλογο τους. Τους συνεχάρει επίσης για την εξαίρετη δουλειά τους και ακολούθως τους  διαβεβαίωσε ο ίδιος οτι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και με την συνεργασία του  ΔΟΠΑΠΕΠ θα είμαστε παντα δίπλα  να στηρίζουμε τέτοιου είδους δράσεις που διοργανώνει  ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Συκουρίου.
Στην επίσκεψη παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Χαδουλός, τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου κ. Κώστας Πράππας, Γεώργιος Αδαμόπουλος, Πέτρος Βάββας και Θανάσης Κατσάνης.