Το νέο Δήμαρχο Τεμπών επισκέφθηκε το Διοικητικό συμβούλιο του Εξωραϊστικού συλλόγου Μεσαγγάλων.

Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα αλλά συζητήθηκαν και προβλήματα του οικισμού όπως η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης που ήταν χρόνιο αίτημα του συλλόγου με τον δήμαρχο να ανταποκρίνεται θετικά βάζοντας το σε προτεραιότητα.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου κ.  Γιώργος Γελαδάρης έθεσε τα εξής ζητήματα:

- Καθαρισμός αυλάκων στις συνοικίες Νέα πολιτεία και καράβια έτσι ώστε να μην πλημμυρίζουν όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

- Επισκευή, συντήρηση και επέκταση Δημοτικού φωτισμού.

- Τμηματική κατασκευή παραλιακού δρόμου, χαλικοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις σε ΑΜΕΑ και σε οικογένειες που κατοικούν μόνιμα στον οικισμό.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου «ο δήμαρχος ανταποκρίθηκε θετικά στα αιτήματα του συλλόγου και υποσχέθηκε συνεργασία και ενημέρωση σε όλα τα θέματα που αφορούν τον οικισμό σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Στη συνέχεια δόθηκε υπόσχεση ότι θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις ώστε να συζητηθούν τα θέματα που αφορούν τον οικισμό πιο αναλυτικά

Ο πρόεδρος και τα μέλη αποχαιρέτησαν τον Δήμαρχο και του ευχήθηκαν καλή και δημιουργική θητεία και εξέφρασαν την ελπίδα ότι αυτή την φορά και με την νέα Δημοτική αρχή δεν θα είναι μόνο λόγια όπως τα προηγούμενα χρόνια πού τα παράλια ήταν ξεχασμένα ευελπιστούμε ότι θα υπάρξουν και έργα»..