Την Χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου, παρακολούθησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.
Τα παιδιά της Β΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου, με πολύ κέφι και χαρά παρουσίασαν παράσταση αφιερωμένη στο πραγματικό νόημα των ημερών, την αγάπη την αλληλεγγύη και την προσφορά. Την όλη  παράσταση επιμελήθηκαν οι  εκπαιδευτικοί  της Β1 και Β2 τάξης κ. Eυαγγελία Ταμπούρα και η κ. Νκολέτα Κώτσια  και τη μουσική  η κ. Βασιλική Κουγιάννη .
Με το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Μανώλης δήλωσε: «Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς, κ. κ. Ταμπούρα, Κώτσια και Κουγιάννη, στη Διευθύντρια του σχολείου  κ. Δήμητρα Τσουρέλη, στα παιδιά, στους γονείς, αλλά και σε όσους/ες   συνεργάστηκαν, για την δημιουργία αυτής της εκδήλωσης.Χρόνια Πολλά σε όλους καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ευτυχία».
Στην γιορτή εκτός του κ. Μανώλη, παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος του δήμου Τεμπών κ. Γιάννης  Αργυρίου, ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ. Γιώργος Καλότυχος, ο Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ.  Νικόλαος Ζέβλας, η πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Παπαζαχαρία Μαργαρίτα  μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.