Το Δημοτικό Στάδιο Μακρυχωρίου επισκέφθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Κυρίτση, τους αντιδημάρχους κ. κ. Ν. Μητσογιάννη και Γ. Νικολάου και την Πρόεδρο της Κοινότητας Μακρυχωρίου κ. Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού.

Στην συνάντηση που είχαν o δήμαρχος και οι συνεργάτες του με τον πρόεδρο του Αετού Μακρυχωρίου κ. Κώστα Τουρλακόπουλο, αναφέρθηκαν κατ΄ αρχάς στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας να ανέβει στη Γ’ Εθνική, καθώς και στις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο του Μακρυχωρίου.

Σε δηλώσεις που ακολούθησαν μετά την συνάντηση, ο δήμαρχος κ. Μανώλης αναφέρει:

«Επισκεφθήκαμε σήμερα το δημοτικό στάδιο Μακρυχωρίου για να συγχαρούμε την ποδοσφαιρική ομάδα δια του πρόεδρού της, για τη μεγάλη επιτυχία της ανόδου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και συγχρόνως να δούμε από κοντά τα έργα που υποσχέθηκε και υλοποίησε ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός.

Βέβαια, χρειάζονται κάποιες ακόμη παρεμβάσεις οι οποίες όπως συμφωνήθηκε με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Κρικώνη θα υλοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Τελειώνοντας ο κ. Μανώλης, αναφέρει: «Στηρίζουμε στην πράξη τον αθλητισμό, με χρήσιμα έργα ώστε να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την άθληση στο δήμο Τεμπών. Ευχόμαστε την επιτυχία του Αετού Μακρυχωρίου να την ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες του δήμου μας.»