Συνάντηση με τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Κυψελοχωρίου είχε χθες  το απόγευμα ο Δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος κ.Κώστας Κολλάτος.
Η συνάντηση πραγματοποίηθηκε παρουσία νομικού εκπροσώπου μετα και απο την νέα  επιστολή του Δημάρχου Τεμπών προς το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για το Θέμα: Λειτουργία Δομής φιλοξενίας προσφύγων στο Στρατόπεδο «Υπολοχαγού Ζιώγα Αργυρίου» στην Τ.Κ Κυψελοχωρίου του Δήμου Τεμπών.
Στην επιστολή του αυτήν ο κ.Κολλάτος ζητάει την πλήρη ενημέρωση  για την κατασκευή των  εγκαταστάσεων  της Δομής όπως και αν έχει προηγηθεί περιβαλλοντολογική αδειοδότηση όπως τούτο ορίζεται στο άρθρου 16, παράγ. 3 του Ν.4375/2016 και αν υπάρχουν μελέτες που διασφαλίζουν την τήρηση των κανόνων ασφάλειας, πυροπροστασίας , υγιεινής , κλπ, αναφορικά με την κατασκευή της Δομής Υποδοχής και Φιλοξενίας  Προσφύγων- Μεταναστών  στο Κυψελοχώρι.


Σε περίπτωση που αγνοήσετε την παρούσα επιστολή και αδιαφορήσετε  , σας ενημερώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια και διαδικασία προκειμένου να διαφυλάξουμε, αφ’ ενός μεν την ασφάλεια , υγεία και ομαλή διαβίωση  των δημοτών μας , αφ’ ετέρου δε το ευαίσθητο περιβαλλοντικό οικοσύστημα της περιοχής Κυψελοχωρίου.
Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω , παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα και λεπτομερώς  για τα  προαναφερόμενα.
Στην σύσκεψη αποφασίσθηκε να αναλάβει η Τοπική πρόεδρος του χωριού την άμεση συνάντηση των τριών υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου (Κολλάτος -Μανώλης-Κωστή) για  να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειας.