Στην γενική συνέλευση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί Λουτρό παραβρέθηκε την Κυριακή 2 Αυγούστου ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών & πρώην Δήμαρχος  κ.Κώστας Κολλάτος.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κολλάτος συνεχάρη τον δραστήριο Σύλλογο για την διαχρονική παρουσία και την προσφορά του στα κοινά του Δ.Τεμπών, και αναφέρθηκε  στα εργα υποδομής που σχεδίασε,ωρίμανσε,ενέκρινε η πρώην Δ. Αρχή και σήμερα υλοποιούνται,όπως έργα (εσωτερικής οδοποιίας,περιφερειακός δρόμος,αντικατάσταση εξωτερικού και εσωτερικού δικτύου υδρευσης,έργα από το ΦΙΛΟΔΗΜΟ 1, τηλεμετρία,παιδικές χαρές κα).

Αναφέρθηκε επίσης στο ΣΧΟΟΑΠ για το οικιστικό της  Παραλίας Αιγάνης και την επίλυση του, για το θέμα του κόμβου στο υψος του Πυργετού και τις ενέργειες της πρώην Δημοτικής Αρχής, ενώ στάθηκε κριτικά απέναντι στο Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή, για την ολιγωρία που επέδειξε στο ζήτημα της σύνδεσης της γέφυρας Ν.ΠΟΡΟΙ-ΚΑΣΤΡΙ ΛΟΥΤΡΟ αλλά και στη μη κατασκευή του Παραλιακού μετώπου.

Τέλος ο κ. Κολλάτος ζήτησε την άμεση περαίωση των εργασιών της γέφυρας Πηνειού στην παλιά Εθνική Οδό από την παραχωρησιούχο.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην αμέριστη συμπαράσταση της παράταξης του ,στά σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραλιακοί οικισμοί.