Στην ετήσια ενημερωτική Γενική Συνέλευση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου  Καστρί-Λουτρό που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου  σε αίθουσα του Φρουρίου Λάρισας παραβρέθηκε ο πρώην Δήμαρχος Τεμπών & Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο κ. Κώστας Κολλάτος.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κολλάτος ευχήθηκε για μια καλή και δημιουργική χρονιά στα μέλη του συλλόγου, επίσης δήλωσε:

"Συνεχίζουμε με επιμονή και υπομονή στην διεκδίκηση και την επίλυση των ζητημάτων πού ταλανίζουν τα παράλια μας.

Αναφέρομαι στην επίλυση του οικιστικού,στην σύνδεση με τα παράλια του Ν. Πιερίας, ο ολοκληρωμένος κόμβος στο ύψος του Πυργετού,η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου,η βελτίωση της εσωτερικής οδόποιιας κ.α.

Λέμε οχι στην εγκατάσταση μυδοκαλλιεργειών στην ευρύτερη περιοχή ενώ στά πλαίσια τού θεσμικού μας ρόλου θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών μας και των επισκεπτών που επέλεξαν τους παραλιακούς οικισμούς μας."

Τέλος ευχαρίστησε τον Σύλλογο για την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και ευχήθηκε ο Σύλλογος να συνεχίσει το δραστήριο έργο που έχει αναλάβει με σκοπό την πολιτιστική αναβάθμιση της περιοχής.