Πανηγυρικά και με την συμμετοχή πλήθους πιστών χριστιανών εόρτασε ο πανηγυρίζων Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος στα Τέμπη, αλλά και τα όμορφα Εξωκλήσια, αφιερωμένα στην Αγία Τριάδα, στην Καλιπεύκη και την Ραψάνη.
Τα γιορτινά Του έβαλε το Εξωκλήσι της Αγίας Τριάδος στην Ραψάνη όπου τελέσθηκε Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας χοροστατούντος  του πατρός Διοδώρου. Πλήθος πιστών βρέθηκαν από νωρίς στο χώρο, μεταξύ των παρευρισκομένων ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Νικολάου και Αθαν. Καραναστάσης, ο τοπικός σύμβουλος Όσσας Αντώνης Γούσιος και οι υποψήφιοι  Γιάννης Περσάκης και Δημήτρης Σκέτος.
Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας της εορτής στον φερώνυμο Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στα Τέμπη τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτη π. Κυρίλλου, ο οποίος κήρυξε και τον θείον λόγον.

Στην μεγάλη αυτή εορτή της καθόδου του Παναγίου και Ζωοποιού Πνεύματος, έλαβαν μέρος πολλοί ιερείς, έψαλλαν χαρισματικοί Ιεροψάλτες και παρέστησαν πλήθος πιστών από τo χωριό Τέμπη, την γύρω περιοχή και τη Λάρισα, μεταξύ των παρευρισκομένων  ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Νικολάου, Αθανάσιος Καραναστάσης, Δημήτρης  Μαϊμάρης και Θωμάς Τζέκας, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Γόννων και Ιτέας Γιώργος Μπανιώρας και Γιώργος Βλαχοστέργιος, αντίστοιχα, ο πρώην Πρόεδρος Αμπελακίων Γιώργος Σολωμός και οι υποψήφιοι  σύμβουλοι Γιάννης Περσάκης, Θωμάς Τσιτσιλιάγκος  και Δημήτρης Κωστάκης.