Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πυργετού σε συνεργασία με τον Σύλλογο διδασκόντων διοργάνωσαν διημερίδα ενημέρωσης μαθητών και Γονέων.
Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου έγινε ενημέρωση των μαθητών και την επόμενη ημέρα στην κατάμεστη από γονείς , αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού σχολείου Πυργετού, έγινε ενημέρωση των Γονέων, σχετικά με τα όρια στη συμπεριφορά των παιδιών, γιατί χρειάζονται, πως   μπαίνουν, σε τι βοηθούν.
Στην εκδήλωση ενημέρωσης των γονέων απηύθυνε χαιρετισμό, ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος αφού  καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία της, την ομιλήτρια κ. Μόιρα Τζίτζικα στη συνέχεια  «εξήρε το έργο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, προέτρεψε το Σύλλογο να έχει αγαστή συνεργασία με το Σύλλογο διδασκόντων για το καλό των παιδιών τους και τέλος  επαίνεσε τους παρευρισκόμενους γονείς για  την παρουσία και το ενδιαφέρον τους και ζήτησε να στηρίζουν και να είναι δίπλα στο Σύλλογο». 
Ομιλήτρια ήταν η συνδημότισσα κ. Μόιρα Τζίτζικα Ψυχολόγο Ψυχ/τρια, κλ. Σεξολόγο υπ. Δρ. MSC, BTEC,EFT,ECPS,MSCS, η οποία ήταν κατανοητή και σαφής. Μετά το τέλος της ομιλία της απάντησε σε ερωτήσεις και προβληματισμούς των Γονέων.
Στην ημερίδα παραβρέθηκαν ακόμη, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Νικολάου, ο τοπικός σύμβουλος Πυργετού  Λάμπρος Σωτηρίου, ο αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ζαρδούκας και πλήθος Γονέων και Κηδεμόνων.