Την αντίθεσή του στη λειτουργία προσφυγικής δομής στην Τοπική Κοινότητα Κυψελοχωρίου εκφράζει ο Δήμος Τεμπών.
Απαντώντας στην ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ, κύκλοι του Δήμου Τεμπών αναφέρουν:
«Τα αντανακλαστικά της δημοτικής αρχής υπήρξαν άμεσα μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο περί πρόθεσης  εγκατάστασης προσφύγων μεταναστών στο στρατόπεδο «Υπολοχαγού Ζιώγα Αργυρίου», στην Τοπική Κοινότητα Κυψελοχωρίου του Δήμου Τεμπών.
Την 1η  Φεβρουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Τεμπών συνέταξε επιστολή με αριθμό πρωτοκόλλου 1051 προς τον Υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής κύριο Βίτσα, κοινοποιώντας την παράλληλα στο Γενικό Γραμματέα, την 1η Στρατιά, την Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και στους βουλευτές του νομού Λάρισας.
Στην επιστολή με επιχειρήματα αναφέρονται ρητά οι προβληματισμοί της Δημοτικής Αρχής  για τη λειτουργία δομής στο συγκεκριμένο χώρο.
Ζητείται  από τον αρμόδιο Υπουργό να ενημερώσει επίσημα για τις προθέσεις του Υπουργείου, τονίζοντας ότι "για το Δήμο Τεμπών είναι μονόδρομος η απόφαση σας για τη ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της συγκεκριμένης δομής".
Για πολλοστή φορά ο Δήμαρχος απευθύνεται στο Δημοτικό Συμβούλιο και ενημερώνει το σώμα ιδιαίτερα σε ένα τόσο σημαντικό θέμα με πλήρη ειλικρίνεια και χωρίς κρυφές ατζέντες, όπως αφήνει να εννοηθεί ο συντάκτης της καταγγελίας προς την δημοτική αρχή.
Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά οτι ο καταγγέλλων δεν μπορεί να κατανοήσει οτι υπάρχουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση άνθρωποι που βάζουν πάνω απο όλα τους δημότες και τα προβλήματα τους χωρίς κομματικές προσεγγίσεις και αναφορές .
Και χωρίς βέβαια να θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό της πολιτικής του επιβίωσης και επιβεβαίωσης.»