Ύστερα από τη λήξη της θητείας των Αντιδημάρχων του Δήμου Τεμπών με απόφαση του Δημάρχου κ. Γιώργου Μανώλη, τίθενται σε εφαρμογή οι προγραμματισμένες αλλαγές στις θέσεις ευθύνης της Δημοτικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ορίζονται αντιδήμαρχοι με θητεία ενός έτους (2/11/2021 έως 31/10/2022), ως εξής:

1. Ο κ. Βασίλειος Σίμος του Γεωργίου,

Αντιδήμαρχος  Δ.Ε. Γόννων  με αρμοδιότητες για θέματα των Υπηρεσιών Υποστήριξης και συγκεκριμένα των Αυτοτελών Τμημάτων της Οικονομικής Υπηρεσίας, των Διοικητικών Υπηρεσιών και των ΚΕΠ.

2. Η κα. Ζωή  Τόπη – Σαΐτη του Στεργίου,

Αντιδήμαρχος  Δ.Ε. Αμπελακίων με αρμοδιότητες για θέματα των Υπηρεσιών του Αυτοτελούς Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Αστικού Περιαστικού Πρασίνου.

3. Ο κ. Γεώργιος Ντόντος του Ιωάννη,

Αντιδήμαρχος  Δ.Ε. Μακρυχωρίου με αρμοδιότητες για θέματα των Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής.

4. Ο κ. Αθανάσιος Βλάχος του Φωτίου, 

Αντιδήμαρχος  Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου με αρμοδιότητες για θέματα του Αυτοτελούς Τμήματος των Τεχνικών Υπηρεσιών.

5. Ο κ. Χρήστος Κρικώνης του Ιωάννη, 

Αντιδήμαρχος  Δ. Ε. Νέσσωνος με αρμοδιότητες για θέματα των Υπηρεσιών Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, τονίζει: «Θέλω να ευχαριστώ από καρδιάς τους απερχόμενους αντιδημάρχους για την μέχρι τώρα συνεργασία και την προσφορά τους προς τους δημότες μας. Εμπιστεύομαι απόλυτα τους Δημοτικούς Συμβούλους που αναλαμβάνουν τα υψηλά καθήκοντα. Η συμμετοχή όλο και περισσότερων νέων ανθρώπων στην αυτοδιοίκηση φέρνει  μία νέα οπτική γωνία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Μέσα από το νέο ορισμό Αντιδημάρχων, επιδιώκουμε να δώσουμε τη δυνατότητα και σε άλλους Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξής μας να προσφέρουν στα κοινά.

Από την προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου Τεμπών δεν περισσεύει κανένας. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στην δουλειά, στην συνεργασία και όχι στην ατομικότητα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την αναβάθμιση της  ποιότητας ζωής των δημοτών μας».