Η δημοτική παράταξη "Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης" του Δήμου Τεμπών, με επικεφαλής τον Κώστα Κολλάτο, σε ανακοίνωσή της επισημαίνει:

«Χαιρετίζουμε την απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ.Καραμανλή καθώς και τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι βουλευτές του Ν. Λάρισας μετά και από το κοινό ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου του Δ. Τεμπών για την δωρεάν μετακίνηση των δημοτών του Δήμου μας.

Από την πρώτη στιγμή ο Συνδυασμός Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης και η παράταξη μας μέσα από τα ΜΜΕ καθώς και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ζητήσαμε την δωρεάν μετακίνηση των δημοτών του Δήμου μας για όσο διάστημα παραμένει αποκλεισμένη η Κοιλάδα των Τεμπών.

Σε αυτή την διεκδίκηση η παράταξη μας ήταν κάθετη αξιώνοντας την ελεύθερη μετακίνηση των δημοτών μας γιατί αφ’ ενός δεν υπάρχει εναλλακτική διαδρομή και αφετέρου οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής έχουν «χρυσοπληρώσει» το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο πολλάκις τα προηγούμενα 45 χρόνια.

Μένουμε εδώ, σταθεροί στις αξίες μας, δίπλα σε κάθε δημότη που θα χρειαστεί τη βοήθεια, την υποστήριξη ή τη συνδρομή μας.

Παραμένουμε σταθεροί υπηρέτες της αυτοδιοίκησης ενεργώντας πάντα για το καλό του τόπου μας!»