Τον νέο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε στο γραφείο του στην Ιερά Μονή Ασωμάτων – Πετράκη στην Αθήνα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Νικολάου, για να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια, για την Χειροτονία Του στο αξίωμα του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου.
Στη συζήτηση που ακολούθησε και έγινε σε καλό κλίμα, ο κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων εν ολίγοις για το πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο που σχεδιάζει να υλοποιήσει στην Μητρόπολή μας και παρουσιάστηκε γνώστης των ζητημάτων της.
Ο κ. Μανώλης μετά το πέρας της επισκέψεως έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα είχα την ευλογία να συναντηθώ και να συνομιλήσω με το νέο μας Δεσπότη. Νιώθω ευτυχής που γνώρισα ένα ποιμενάρχη με πνευματικό πλούτο, ψυχική ευγένεια και εκκλησιαστική εμπειρία, στοιχεία που είναι εχέγγυα ότι θα πετύχει την Ιερή αποστολή Του. Η εκλογή του πιστεύω ακράδαντα ότι θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή ενότητας, ποιότητας, συνεργασίας, πνευματικότητας και κοινωνικής προσφοράς στην Μητρόπολή μας. Και δηλώνω βέβαιος ότι θα αποδειχθεί άξιος συνεχιστής του έργου του μακαριστού δεσπότη μας κυρού Ιγνατίου.
Δηλώνω ότι θα είμαστε δίπλα Του σε κάθε δράση που θα αναπτύξει και αρωγοί στην όλη προσπάθειά Του.
Από καρδιάς Του εύχομαι μακράν αρχιερατίαν και ο Θεός να Τον δίνει δύναμη και να Τον οδηγεί στην ιερή αποστολή Του». 
Ο κ. Μανώλης πρόσφερε στον Σεβασμιώτατο ένα καλάθι με προϊόντα που παράγονται στον ευλογημένο τόπο του δήμου Τεμπών.