Σε γνωστή Ταβέρνα στην Ελάτεια την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Δήμου Τεμπών,  σε μια λιτή και σεμνή εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, παλαιοί παράγοντες αλλά και φίλοι του συλλόγου, έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο με απόφασή του τίμησε με επίδοση πλακέτας παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και παλαιούς παράγοντες για την προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μεταξύ των βραβευθέντων και ο Επαμεινώνδας Κολλάτος, πατέρας του δημάρχου Τεμπών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών  Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Γεώργιο Κυρίτση.
Ο Γιώργος Μανώλης, κληθείς από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μιχάλη Ρούπα απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, όπου μεταξύ άλλων «….ευχήθηκε στο  διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, υγεία, δύναμη και αντοχές, εξήρε την προσπάθεια και το έργο που επιτελεί ο πρόεδρος των παλαιμάχων και προέτρεψε, να πλαισιώσουν το σύλλογο ακόμη περισσότεροι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ώστε η νέα χρονιά  να είναι  πιο δημιουργική».
Την πίτα ευλόγησαν ο ιερέας του χωριού Ελάτεια π. Πορφύριος.
Τυχερός της χρονιάς ο κ. Χρήστος Μόκας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τους Γόννους.