Την πρώτη της νέας χρονιάς επιτυχημένη συναυλία - εκδήλωση αφιέρωμα στο ΝΕΟ ΚΥΜΑ πραγματοποίησε η φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Συκούριο.

Πλήθος κόσμου το Σάββατο 11 Ιανουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα κατέκλυσε την αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο Συκούριο και παρακολούθησε την εκδήλωση που ετοίμασαν τα παιδιά της φιλαρμονικής μαζί με τον μαέστρο κ. Κώστα Ζωιτό και στο τραγούδι, που ήταν αφιερωμένο στο ΝΕΟ ΚΥΜΑ, τον Γιώργο Αποστολόπουλο.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η κα Μαρίτσα Γκάνιαρη, δίνοντας στη συνέχεια το λόγο στο δήμαρχο Τεμπών κ. Μανώλη για ένα σύντομο χαιρετισμό.

Ο κ. Μανώλης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσφορά της Φιλαρμονικής και εξήρε το έργο και την προσφορά της στα μουσικά δρώμενα του δήμου Τεμπών.

Τέλος δήλωσε ότι θα κάνει πρόταση στον Πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΠΑΠΕΠ, κάθε δεύτερο Σάββατο της νέας χρονιάς, να πραγματοποιείται μουσική συναυλία από τη Φιλαρμονική και συγχρόνως να κόβεται και η βασιλόπιτα της μουσικής Σχολής του δήμου Τεμπών.  

Στην εκδήλωση εκτός του δημάρχου παραβρέθηκαν ο Πρόέδρος του Δ. Σ. κ. Γ. Κυρίτσης, οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Π. Γκατζόγιας και Γ. Νικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Χ. Κρικώνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Χ. Κακαγιάννης, Ζ. Γκανάτσιος και η κα Μ. Κωστή οι Πρόεδροι των  Κοινοτήτων Συκουρίου και Μακρυχωρίου κ. Μ. Γκουντής και κα Άννα. Καραπάνου – Μαγαλιού αντίστοιχα, οι τοπικοί σύμβουλοι Συκουρίου κ. Γ. Λιόγκας και η κα Όλγα Φασούλα – Μπακαγιάννη, και πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής.