Στην 3η γιορτή καβουρόπιτας που διοργανώθηκε απο τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Κάτω Ολύμπου παραβρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος .
Ο κ. Κολλάτος στον σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση μίλησε για έναν σύλλογο που ειναι αρκετά ζωντανός για έναν δραστήριο σύλλογο που έχει μπει γερά στα κοινωνικά ,πολιτιστικά και περιβαλλοντολογικά ζητήματα του δήμου μας.
Ειναι ένας νέος σύλλογος νεοσύστατος που ξέρει τον ρόλο του και ξέρει να τον τιμάει.
Εκδηλώσεις σαν την σημερινή αναδεικνύουν την πολιτιστική μας ταυτότητα, προβάλουν την περιβαλλοντολογική  μας συνείδηση,την δημιουργικότητα τον φορέων και των κατοίκων αλλα κυριώς αναδεικνύουν αυτό που λέμε τον εθελοντισμό την συμμετοχή,την συνεργεία και συνεργασία και ειναι εκείνα τα στοιχεία που μας ενώνουν που μας χαρακτηρίζουν και μας δίνουν την δυνατότητα να αρνηθούμε να ηττηθούμε ως έθνος ως λαός και ως κοινωνία στην δύσκολη συγκυρία την οποία βιώνουμε.
Θερμά συγχαρητήρια στο δραστήριο Σύλλογο Ερασιτεχνών αλιέων για την σημερινή εκδήλωση.
Τον Δήμαρχο Τεμπών στην εκδήλωση συνόδευαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αχιλλέας Διψάνας,ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αιγάνης κ. Κώστας Ζαφείρης και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας.