Ανακοίνωση σύμφωνα με την κατάσταση που επικρατεί σε πολλούς δρόμους στα Μεσάγγαλα εξέδωσε η «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του δήμου Τεμπών, καλώντας τη δημοτική αρχή να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της. Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της παράταξης Γ. Μανώλης αναφέρονται τα εξής:
Δεκάδες είναι οι διαμαρτυρίες, ιδιοκτητών παραθεριστικών κατοικιών και επαγγελματιών των  Μεσαγγάλων που φτάνουν στη «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ», για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους των Μεσαγγάλων.
Ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ», κ. Γιώργος Μανώλης επισκέφθηκε αυτοπροσώπως την περιοχή των Μεσαγγάλων της παραλίας Αιγάνης και έκανε την ακόλουθη δήλωση.
«Κατανοούμε την οργή και την αγανάκτηση των ιδιοκτητών παραθεριστικών κατοικιών και των επαγγελματιών της περιοχής των Μεσαγγάλων, έφθασε το φθινόπωρο και ακόμη περιμένουν την υλοποίηση των υποσχέσεων, του δημάρχου κ. Κολλάτου και του αντιδημάρχου της Ε.Π. Κάτω Ολύμπου κ. Διψάνα, για κόψιμο χόρτων, αμμοχαλικόστρωση  και κατασκευή τεχνικών έργων στους  δρόμους. Αντί αυτού δρόμοι «ζούγκλα» και γεμάτοι γούρνες με νερά. Το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή και πάλι ντροπή τον 21ο  αιώνα να βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις. Ανίκανοι και για την υλοποίηση των πιο απλών καθημερινών προβλημάτων. Οι παραθεριστές, οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες των Μεσαγγάλων δεν είναι μόνο για φωτογραφίες κ. Κολλάτε. Δεν είναι δημότες δεύτερης κατηγορίας. Με μεγάλο κόπο καταφέρνουν και ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους και απαιτούν από το δήμο μας  τις δέουσες υπηρεσίες», καταλήγει ο κ. Μανώλης.