Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, σε μήνυμά του για τη γιορτή της Μητέρας αναφέρει τα εξής:

"Η 10η Μαΐου είναι ημέρα αφιερωμένη στις Μητέρες όλου του κόσμου.

Είναι από τα πρόσωπα που μας δημιουργούν, μας μεγαλώνουν,μας στηρίζουν μας ενισχύουν μας εμπιστεύονται, μας αποτρέπουν, μας καθοδηγούν.
Αποτελεί μια ιδιαίτερη μέρα για όλους μας.

Η μητέρα είναι ένα πρόσωπο ιερό, ένα πρόσωπο αγαπητό.Είναι εκείνη που αντικρίζουμε πρώτη, όταν ερχόμαστε στον κόσμο και γιορτάζεται κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή του Μάη.

Η γιορτή της μητέρας καθιερώθηκε προκειμένου να αποδώσουμε τον θαυμασμό αλλά και το σεβασμό. Καθώς  και να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα μας προσφέρει και να δείξουμε την αγάπη μας και την εκτίμηση μας προς το πρόσωπό της.

Την σημερινή ημέρα τιμούμε τη μητέρα εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας για την αγάπη και την πολύτιμη κοινωνική προσφορά που αποτύπωνονται στο πρόσωπό της. Τιμώντας τη μητέρα τιμούμε το ανθρώπινο γένος.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις μητέρες χρόνια πολλά, να έχουν υγεία,  δύναμη ,κουράγιο, ώστε να γίνουν πραγματικότητα οι επιθυμίες και τα όνειρά τόσο τα δικά τους αλλά και των παιδιών τους. Να είναι πάντα κοντά μας για να παίρνουμε δύναμη από την αγάπη και την προστασία τους."