Σε δήλωση ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης για την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων αναφέρει τα εξής: 

"Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, που φέτος διεξήχθησαν κάτω από πρωτόγνωρες για όλους μας  συνθήκες. Παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί, δώσατε ένα δύσκολο αγώνα από τον οποίο βγήκατε νικητές. Με την εισαγωγή σας στις σχολές προτίμησή σας, δημιουργούνται νέες ευκαιρίες, νέες δυνατότητες για την μετέπειτα πορεία σας. Όμως το μέλλον ανήκει σε όλους τους νέους και σε αυτούς που πέτυχαν την είσοδό τους στην ανώτατη εκπάιδευση αλλά και σε όσους δεν τα κατάφεραν.

Θα ήθελα όμως να συγχαρώ για την προσπάθειά τους,τους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν τα κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή  και οι ίδιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ζωή έχει πολλές μάχες, τις οποίες πρέπει να δώσουν και πως η προσπάθεια ποτέ δεν πάει χαμένη και δε χωρά απογοήτευση.

Θερμές ευχές αξίζουν, όμως, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας, διότι ήταν δίπλα σας με αγάπη και στοργή, στηρίζοντας τον αγώνα και τις αγωνίες σας. 

Παιδιά, η ζωή σας ανήκει. Φροντίστε να τη ζήσετε όμορφα!

Καλή σταδιοδρομία σε όλες κι όλους!"