Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε  το 1o Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου (Αθανάσιου Βαλιάκα ) στην Ιτέα του Δ.Τεμπών.

Το τουρνουά το διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών σε συνεργασία με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Δ.Τεμπών και συμμετείχαν 220 παιδιά.  ( Αναγέννηση     Καλοχωρίου -Κίσσαβος Συκουρίου -Αετός Μακρυχωρίου -Όλυμπος Γόννων -Πυργετού Αιγάνης-Πελασγιώτιδας.)

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και  απηύθυναν  χαιρετισμό ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ,ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλης Καρατέγος , ο αντιπρόεδρος ΕΠΣ Ν. Λάρισας   κ.Ιωάννης Βλάγκας   καθώς και ο αδερφός του αείμνηστου  Αθανάσιου Βαλιάκα ,Νίκος Βαλιάκας . 

Τον συντονισμό της εκδήλωσης  ειχε ο κ.Αργύρης Γκρίμπας Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής  ομάδας Πελασγιώτιδας που ηταν και αυτος που ειχε την ιδέα για την διοργάνωση του τουρνουά.

Ο Δήμος Τεμπών και ο ΔΟΠΑΠΕΠ μαζι με την Τοπική Κοινότητα αγκαλιάσανε αυτήν την εκδήλωση όπου συμμετείχαν πάνω απο 200 παιδιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Αθανάσιος Παιδής , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δημήτριος Τσέτσιλας , ο αντιδήμαρχος κ.Κώστας Νταφούλης ,ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.Γεώργιος Μανώλης , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Γιάννης Βλάγκας ,Ευθύμιος Μπουζέκης,Γεώργιος Κυρίτσης ,Ιωάννης Αργυρίου , Γεώργιος Έξαρχος , Αθανάσιος Καραναστάσης , Χρήστος ,Κακαγιάννης ,Χρήστος Τσάτσαρης  , ο Πρόεδρος Κοινωνικού Παντοπωλείου και Αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας ,ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ιτέας κ.Γεώργιος Βλαχοστέργιος ,η Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κα Άννα Καραπάνου ,απο την επιτροπή διαιτησίας ο κ.Σπύρος Τσιλίκης , απο την ερασιτεχνική ΑΕΛ κ. Οδυσσέα Κλάρα ,Πρόεδροι αθλητικών Συλλόγων  .

Ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών θα ηθελα να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Ιτέας , καθως και τους  εθελοντές που στήριξαν την προσπάθεια αυτήν ετσι ωστε να διαμορφωθεί κατάλληλα  το γήπεδο     ,τους χορηγούς  της εκδήλωσης   (εταιρία Τσίνας -εταιρία χυμούς viva-Σύλλογος γυναικών Γόννων αντιγονίδες -την εταιρία Πάσχος και Πανδρεμένος.

Στο 1ο Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου εις μνήμη του  (Αθανάσιου Βαλιάκα )  που πραγματοποιήθηκε στο  γήπεδο Ιτέας του Δ.Τεμπών παραβρέθηκε σημερα το πρωί   ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας    κ.Αθανάσιος Παιδής .

Στην φωτογραφία ο  κ.Παιδής με τους μικρους μας αθλητές , με τους  κ.Λάμπρο Ζάρρα Αντιπρόεδρο ΔΟΠΑΠΕΠ ,τους δημοτικούς συμβούλους κ.Γεώργιο Έξαρχο και Ευθύμιο Μπουζέκη και τον εμπνευστή του τουρνουά κ.Αργύρη Γκρίμπα .

Ο κ.Παιδής ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και  συνεγχάρει  τους ανθρώπους του Δ.Τεμπών αλλα και τους εθελοντές     για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης .