Πιο ισχυρή γίνεται καθημερινά η ομάδα του υποψηφίου δημάρχου Τεμπών  Κώστα Κολλάτου. Σε δήλωσή του ο δήμαρχος αναφέρει τα εξής: «Καθημερινά η ομάδα μας μεγαλώνει, γίνεται πιο ισχυρή καθώς προστίθενται άτομα που έχουν διακριθεί ο καθένας στο χώρο του και έχουν προσφέρει πολλά στο κοινωνικό σύνολο.
Είμαστε περήφανοι για όλους αυτούς τους ανθρώπους που συστρατεύονται μαζί μας. Σήμερα έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε  την συνεργασία μας με έναν καταξιωμένο πρώην ποδοσφαιριστή ,προπονητή και οικογενειάρχη  με όραμα, διάθεση και τη δυναμική του να θέλει να συνεισφέρει στο τόπο του.
Καλωσορίζουμε  στην μεγάλη ομάδα τον αγαπητό φίλο Νίκο Ανδρέου που θα συστρατευτεί μαζί μας στον κοινό αγώνα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό μας «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης».
Σε δήλωση του ο κ. Νίκος Ανδρέου σημειώνει: «Με απόλυτη συναίσθηση ευθύνης αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές.
Νιώθω πως οφείλω να το προσπαθήσω με γνώμονα και βάση την προσφορά προς τον Δήμο μας. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Κολλάτο.
Μιας συνεργασίας όπου δεν υπάρχουν πολιτικές,  και ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές. Ο αγώνας για την αλλαγή που έχει ανάγκη ο Δήμος μας δεν είναι κομματικός ή παραταξιακός. Πιστεύουμε στην ουσιαστική ανανέωση, στην αλλαγή νοοτροπίας, στην ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση του τόπου μας, με αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητάς μας.
κ. Δήμαρχε σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και θα είμαι πλάι σας στον αγώνα του ερχόμενου Μαΐου».